Welkom bij
Peinemann Detachering & Opleidingen

Vragen?

Hoogvliet:
+31 (0)10-4385178

Stuur een email

Detachering

M.P.S. Personnel Services B.V. is onderdeel van de Peinemann Groep. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vakbekwame en ervaren medewerkers, die zich snel aanpassen aan een nieuwe werkomgeving en gewend zijn om te werken in wisselende teams en omstandigheden. Het personeel is inzetbaar voor één dag, een week, maand, of gedurende een heel project. Aan u de keuze.

Professionele detachering
M.P.S. is een professionele organisatie voor het tewerkstellen van logistiek en technisch personeel. Zij is reeds sedert 1998 V.C.U. gecertificeerd (veiligheidssysteem) en NEN gecertificeerd (kwaliteitssysteem voor bemiddelings- en uitzendbureaus). Zij is aangesloten bij de branche-organisatie N.B.B.U. (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Payroll services
M.P.S. biedt u de mogelijkheid tot payroll services, waarbij M.P.S. u de administratieve inspanningen en extra verplichtingen, voortkomend uit de Wet Flexibiliteit en Zekerheid, uit handen neemt tegen een aantrekkelijk tarief. Ook de werving- en selectie van nieuw personeel kan zij voor u verzorgen.

Geen piekproblemen
Voor veel bedrijven is het inzetten van tijdelijk personeel dé manier om piekproblemen op te vangen, maar dat betekent wel dat u hieraan tijd en aandacht moet besteden. Daarom zijn er een toenemend aantal bedrijven die de zorg voor facilitaire diensten, zoals magazijn en intern transport, uitbesteden aan één daartoe gespecialiseerde leverancier. M.P.S. kan u een hoop zorgen uit handen nemen, waardoor u zich meer kunt richten op uw kernactiviteiten.

Kwaliteit
Om flexibel te kunnen opereren en de kwaliteit te waarborgen bestaat het personeelsbestand van M.P.S. uit circa 60% vast personeel en circa 40% uit flexwerkers. Het personeel kenmerkt zich door inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, multifunctionaliteit, flexibiliteit, relevante werkervaring en vakkennis. Uiteraard beschikt het personeel over de vereiste papieren. Ervaren mensen die gewend zijn voor wisselende opdrachtgevers te werken en meer dan vertrouwd zijn met het materieel. M.P.S. biedt u op deze wijze een efficiënte oplossing voor het opvangen van pieken en/of het uitvoeren van uw facilitaire diensten.

M.P.S. biedt u full-service
M.P.S. biedt u een ouderwetse service in een professioneel jasje. Goede en korte communicatielijnen zijn hiervoor van vitaal belang, zodat M.P.S. direct kan inspelen op de snel wijzigende personeelsbehoefte. Op elke vraag van een opdrachtgever zoekt M.P.S. een passende oplossing die geheel aan uw wensen voldoet. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan hoog in het vaandel, waarbij uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit bestaat; de medewerkers van M.P.S. staan voor u klaar.

Personeel

Bent u op zoek naar vakbekwaam, betrouwbaar en ervaren logistiek of technisch personeel? Op M.P.S....

Voor Werkgevers

Bent u op zoek naar vakbekwaam, betrouwbaar en ervaren logistiek of technisch personeel? Op M.P.S....

Voor Werknemers

Op zoek naar een baan in de (petro)chemie, expeditie of bouwsector? Dan ben je bij M.P.S. bij het...

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in een baan bij MPS. Ook als er geen vacatures zijn is het altijd mogelijk...