Welkom bij
Peinemann Detachering & Opleidingen

Vragen?

Hoogvliet:
+31 (0)10-4385178

Stuur een email

Voor Werkgevers

Bent u op zoek naar vakbekwaam, betrouwbaar en ervaren logistiek of technisch personeel? Op M.P.S. kunt u rekenen!

M.P.S. Personnel Services B.V. is 24 uur per dag bereikbaar en beschikt over multifunctioneel personeel dat gewend is om te werken in wisselende teams en omstandigheden, waardoor zij al na een zeer korte inwerkperiode productief zijn. Het personeel is inzetbaar voor een dag, een week, een maand of gedurende een heel project; de keuze is aan u.

Door goede en korte communicatielijnen kan M.P.S. inspelen op snel wijzigende personeelsbehoeftes. M.P.S. biedt een efficiënte oplossing voor al uw personeelsproblemen en/of het uitvoeren van uw facilitaire diensten. U krijgt persoonlijke begeleiding door een vast en enthousiast team, waarbij uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit bestaat.

Kwaliteit, betrouwbaarheid & flexibiliteit Een strenge selectieprocedure van het personeel wordt gehandhaafd. Naast werkervaring en opleiding spelen ook zaken als kennis van de Nederlandse taal, representativiteit en mentaliteit een belangrijke rol. Het personeelsbestand van M.P.S. bestaat uit circa 70% vast personeel en circa 30% uitzendkrachten, waardoor kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd worden. Het personeel kenmerkt zich door inzet, verantwoordelijkheidsgevoel, multifunctionaliteit, flexibiliteit, relevante werkervaring en vakkennis. Al het personeel is VCA gecertificeerd, wordt periodiek opgeleid en is standaard uitgerust met de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Safety first Veiligheid staat bij M.P.S. centraal. M.P.S. is VCU gecertificeerd (Veiligheid Checklist Uitzendorganisaties) en NEN gecertificeerd (kwaliteitssysteem voor bemiddelings- en uitzendbureaus). Tevens is de organisatie aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Jaarlijks vinden er controles plaats door externe organisaties voor  het naleven van kwaliteit- en veiligheidseisen.

Voordelen van M.P.S. in het kort
-
Flexibele inzet van gecertificeerd personeel
- Geen piekproblemen
- Kostenreductie
- Geen administratieve beslommeringen
- Verbetering van de efficiency

Heeft u interesse in onze diensten?
Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uiteraard kunt u ook bellen via: 010-4385178 of mailen naar: mps@peinemann.nl