Welkom bij
Peinemann Detachering & Opleidingen

Vragen?

Hoogvliet:
+31 (0)10-4385178

Stuur een email

Voor Werknemers

Op zoek naar een baan in de (petro)chemie, expeditie of bouwsector? Dan ben je bij M.P.S. bij het goede adres. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende baan!

M.P.S. Personnel Services B.V., onderdeel van de Peinemann groep, is een professionele organisatie voor het detacheren van vakbekwaam, betrouwbaar en ervaren logistiek en technisch personeel in de (petro)chemie, expeditie en bouwsector. M.P.S. beschikt over een grote verscheidenheid aan banen en zoekt de baan die het beste bij jou past.

Goede arbeidsvoorwaarden M.P.S. biedt haar personeel goede arbeidsvoorwaarden aan; een collectieve zorgverzekering, een pensioenverzekering en een spaarloonregeling. De salarisadministratie wordt op het kantoor in Hoogvliet gevoerd en het salaris wordt altijd netjes op tijd uitbetaald. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn kun je altijd direct bij ons terecht!

Opleidingen Wij verwachten en vragen veel van ons personeel. Om de kwaliteit te waarborgen, investeren we graag in ons personeel door middel van vakgerichte opleidingen. Opleidingen als heftruck, reachtruck, hoogwerker, veilig verplaatsen van lasten, BHV en VCA (VOL) worden aangeboden.

Informele werksfeer Binnen M.P.S. heerst een informele werksfeer waar persoonlijke aandacht voorop staat. Je bent geen nummer, maar het visitekaartje van M.P.S. bij onze opdrachtgevers.

Wat wij verwachten van ons personeel Onze opdrachtgevers verwachten medewerkers waar zij op kunnen bouwen; medewerkers die vakbekwaam zijn, op tijd komen, gemotiveerd zijn en initiatief tonen. Wij verwachten een flexibele inzet wat betreft de werkzaamheden en de werktijden. Overwerk en ploegendiensten komen tenslotte in bepaalde functies regelmatig voor. Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met persoonlijke omstandigheden.

Durf jij het aan? M.P.S. is constant op zoek naar nieuwe ervaren medewerkers die ingezet kunnen worden bij diverse opdrachtgevers. Ben je geïnteresseerd en wil je opgenomen worden in ons sollicitantenbestand, reageer dan middels dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.