Welkom bij
Peinemann Heftrucks

Vragen?

Hoogvliet:
+31 (0)10-2955000

Amsterdam:
+31 (0)20-5061400

Veendam:
+31 (0)598-613947

Sint-Oedenrode:
+31 (0)88-2914888

Stuur een email

Service en onderhoud

Perfect gepland goed en uiteraard snel uitgevoerd onderhoud, met de daarbij behorende maximale aandacht voor veiligheid. Dit zijn de bouwstenen van onze Technische Dienst.

Peinemann beschikt over een eigen opleiding met eigen speciaal voor deze taak opgeleide leermeesters die leerling monteurs begeleiden die willen toetreden tot het vak monteur. Daarnaast besteden wij maximaal aandacht aan het bijscholen en trainen van de senior monteurs die bij Peinemann werkzaam zijn. Door dit alles zijn wij blijvend in staat de kwaliteit te blijven leveren die u als klant mag verwachten.

Buiten onze dagelijkse oproepbaarheid voor service en reparatie beschikt het Peinemann heftruckbedrijf over een goed werkende 24 uur service waarmee wij uw continuïteit kunnen waarborgen buiten de normale werktijden.

Om de eerder genoemde kwaliteit nog verder te bewaken hebben wij ons aangesloten bij de BMWT branche organisatie. Deze organisatie regelt onder anderen het periodieke jaarlijkse keuren van heftrucks. Externe keurmeesters van de BMWT controleren via een systeem, gebaseerd op steekproeven, de verrichte keuringen van de Peinemann keurmeesters.