Welkom bij
Peinemann Hoogwerksystemen

Vragen?
Amsterdam:
+31 (0)20-5061430

Apeldoorn:
+31 (0)55-3030860

Elsloo:
+31 (0)46-3030160

Hoogvliet:
+31 (0)10-2955030

Schiphol:
+31 (0)20-2371670

Stuur een email

Aluminium ladders en trappen verkoop

Elke aluminium ladder van Peinemann is veilig, ergonomisch, duurzaam en licht. De isolerende coating voorkomt het afgegeven van het aluminium. Kortom, u vindt altijd de ideale ladder voor professioneel gebruik.

De industriële Dirks ladder is, door het op de praktijk gericht ontwikkelen en toepassen van innovatieve technieken, een ladder van topkwaliteit. Door het brede stavlak van de ergonomisch vormgegeven sporten, die bij gebruik horizontaal liggen, staat u veilig en stabiel. De ladders schuiven eenvoudig uit dankzij de kunststof geleiders. Ladders vanaf 2x12 en 3x10 sporten zijn standaard voorzien van toprollen.
Bij de meerdelige Dirks ladder is elk ladderdeel afzonderlijk te gebruiken dankzij het gepatenteerde uitschuif-systeem. De massieve laddervoeten, vervaardigd uit polyvinylchloride, hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen oliën en weersinvloeden.
Voor het “schonere” werk zijn de Dirks ladders ook te verkrijgen in een gecoate uitvoering.

 

ALUMINIUM GLAZENWASSER LADDERS

De Dirks glazenwasserladder is veilig, ergonomisch, duurzaam en licht. De isolerende coating voorkomt het afgegeven van het aluminium. Dankzij de optimale sport-boom verbinding en de juiste profielkeuze heeft zelfs de 35 cm sportafstand geen nadelige invloed op stabiliteit en levensduur. Kortom, de ideale ladder voor de professionele glazenwasser.
Door het gepatenteerde uitschuifsysteem is elk ladderdeel afzonderlijk te gebruiken. De massieve laddervoeten, vervaardigd uit polyvinylchloride, hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen oliën en weersinvloeden.
De Dirks glazenwasserladders voldoen aan de wettelijke belastingen en afmetingen zoals deze zijn gesteld in de EN131, de NEN2484 en het wettelijk besluit “Draagbaar Klimmateriaal”. Voor wat betreft de sportafstand van 35 cm is van toepassing het Convenant Arbeidsomstandigheden Glazenwasserbranche (10 juni 1996).