Welkom bij
Peinemann Kranen

Hoogvliet
+31 (0)10-2955000

Stuur een email

Machine transport & industriële verhuizingen

Verplaatsen van lasten, machine transport, Industriële verhuizingen, Fabrieksverhuizing

Hoewel Peinemann kan putten uit een enorme machinevloot, blijven er toch altijd opdrachten over waarbij de factor "mens" voor het welslagen van de opdracht van essentieel belang is. Opdrachten die naast gespecialiseerd materieel ook vragen om een praktische aanpak, probleemoplossingen, ruime ervaring en een grote mate van creativiteit. Voor deze activiteiten heeft Peinemann een speciale divisie: Peinemann Machine transport & industriële verhuizingen.

Wij maken moeilijk voor u... makkelijk!

Deze divisie wordt ingezet op projecten die op het eerste gezicht qua uitvoering onmogelijk lijken, maar toch moeten gebeuren:van het verplaatsen van een schakelpaneel tot complete productielijnen, van een drukpers tot 'n complete drukkerij, van een opslagtank tot een compleet tankenpark, enz.

De projecten worden vaak uitgevoerd onder tijdsdruk en zeer moeilijke werkomstandigheden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van een project worden detailplanningen, hijsplannen en risico-analyses gemaakt.

Of het nu gaat om vijzelen, takelen, rollen of (ver)sleeën tot en met geïntegreerd transport over water en weg. Peinemann Machine transport & Industriële verhuizingen verzorgt het snel, efficiënt en veilig.

De wereld van fabrieksverhuizingen, projectverplaatsingen e.d. is zeer gevarieerd. Velerlei werkzaamheden van verschillende aard dienen zich daarbij aan.

Wenst u meer informatie over Peinemann Machine transport & Industriële verhuizingen gebruik dan de e-mail mogelijkheid of bel: 010-2955000 en vraag naar de afdeling Machine transport & Industriële verhuizingen.

Direct contact? Vragen?

Bel met Gertjan van de Werken: 010-2955017 en/of 06-22790418

Of stuur een email naar: gertjan.van.de.werken@peinemann.nl

Voorbeeld:
Machine transport & industriele verhuizingen. Bekijk de foto's Hiernaast ziet u één van onze machinetransport klussen. Hier moesten schakel kasten geplaatst worden in een gebouw nabij de Kreekraksluizen. Omdat de kasten te hoog waren om ze in één keer te plaatsen hebben wij ons kasten kantel systeem gebruik om ze op een veilige maar efficiente manier binnen te plaatsen.