Team Peinemann haalt meer dan 90.000 euro op voor goede doel!

VAN 28 AUGUSTUS T/M 4 SEPTEMBER 2016 HEEFT TEAM PEINEMANN DEELGENOMEN AAN DE TOUR FOR LIFE OM GELD IN TE ZAMELEN VOOR DE DANIEL DEN HOED STICHTING, DIE HET ZAL GEBRUIKEN VOOR ONDERZOEK NAAR KANKERBEHANDELING OP MAAT (PERSONALIZED MEDICINE).

Personalized medicine is een hoopgevende methodiek die een groot deel van de ruim 100.000 mensen die jaarlijks de diagnose “kanker” krijgen, een oplossing moet bieden. Nog steeds sterven jaarlijks 43.000 mensen aan kanker.

De Tour for Life-renners fietsten voor kankeronderzoek maar liefst 1.380 kilometer in 8 dagen van Italië naar Nederland, waarbij loodzware Colls niet vermeden werden. Op zondag 4 september eindigde deze heldendaad in Rotterdam met een groots finish-event omrand door foodtrucks, optredens en entertainment voor kinderen.

Met dank aan alle sponsoren heeft Team Peinemann meer dan 90.000 euro opgehaald voor het goede doel. De voorlopige totale opbrengst van de Tour for Life voor succesvol kankeronderzoek kwam uit op 855.200 euro. Een ongelooflijk bedrag! Opgehaald door de renners, de helden en door de fantastische vrijwilligers en ploegbegeleiders. Het was een topweek met topprestaties, heen en weer schietende emoties, euforie. Kortom: onvergetelijk.