News and Publications - Peinemann

 • 28 Mar

  CO2 Prestatieladder update

  Peinemann Kranen, Peinemann Hoogwerksystemen en Peinemann Heftrucks zijn toegetreden tot de CO2 prestatieladder en gecertificeerd.

  Read more
 • 24 Mar

  Peinemann ontvangt Safety Award van BP

  Woensdag 23-03-2022 heeft BP een Safety Award uitgereikt aan onze...

  Read more
 • 9 Dec

  Kwaliteit. Zo geven we er invulling aan.

  Peinemann staat voor kwaliteit. Maar wat betekent dat in de praktijk? We vragen het aan projectmanager Philip van Eekelen.

  Read more
 • 9 Dec

  Een kijkje in de job van de hoogte hoogwerker-machinist van Nederland I Door Jeffrey van der Zalm

  Bij Peinemann werken veel machinisten. Wat doen ze precies, op welke locaties, waar letten ze op en waarom vinden ze hun werk zo leuk? We vragen het aan hoogwerker-machinist Jeffrey van der Zalm.

  Read more
 • 9 Nov

  Elektrovoertuigen hebben de toekomst

  In de industrie kent iedereen ze: de elektrische voertuigen van Spijkstaal. Het bedrijf ontwikkelt en produceert inmiddels al meer dan 80 jaar elektrovoertuigen voor deze sector. Maar nu verovert Spijkstaal, onder de vlag van Peinemann, ook nieuwe markten. Adjunct-directeur Geoffrey Jacobs vertelt er meer over.

  Read more
 • 9 Nov

  Nieuw: Peinemann Project Logistiek I Door Jan de Boer

  Binnen no time naar 85 medewerkers en hubs rond Amsterdam en Utrecht. Met het nieuwe én ervaren team van Peinemann Project Logistiek (PPL) bieden we nu ook in deze sector grote toegevoegde waarde. PPL-directeur Jan de Boer vertelt erover.

  Read more
 • 13 Oct

  Interview met Joep de Groot, storingsmonteur en keurmeester bij Peinemann

  3 redenen voor een jaarlijkse keuring Klappende hydraulische slangen, grote olielekkages, lekkende cilinders en een omvallende hoogwerker door een defecte scheefstandsmelder. Joep de Groot, storingsmonteur en keurmeester bij Peinemann, heeft het in zijn carrière allemaal al eens gezien.

  Read more
 • 13 Oct

  Interview met Sjoerd Bogaard | Veiligheid is van ons allemaal

  Iedereen die ’s ochtends van huis vertrekt naar het werk, moet aan het eind van de dag ook weer gezond en wel thuiskomen. Daar zijn we het met z’n allen wel over eens. Maar hoe zorg je daarvoor wanneer je in relatief risicovolle branches werkt? Het antwoord daarop is: met besef! Het besef dat veiligheid over gedrag, voorbereiding, toezicht, planning en uiteindelijk uitvoering gaat. En dat dit in de hele keten ligt.

  Read more
 • 9 Sep

  De bedrijfsarts bij Peinemann verdient zich meer dan terug! Lees het Interview.

  Read more