Peinemann Mobilift Groep B.V. heeft haar dienstverlening uitgebreid

Posted: 21 January 2021

Onder de naam Peinemann Project Logistiek B.V. (PPL) heeft Peinemann Mobilift Groep B.V. haar dienstverlening uitgebreid. Naast de verhuur van kranen, hoogwerkers, verreikers en heftrucks door de zusterbedrijven binnen de Peinemann groep, verzorgt PPL logistieke- en technische diensten op verschillende complexe- en/of binnenstedelijk gelegen (bouw)projecten.

Met haar vestiging op Schiphol heeft PPL een HUB waar (bouw)materialen tijdelijk kunnen worden opgeslagen en just-in-time worden afgeleverd op de werklocatie waarna retourstromen zoals afvalstromen direct weer worden meegenomen. PPL is bekend met de procedures die op de luchthaven Schiphol gelden. Zo verzorgt PPL bijvoorbeeld begeleidingen voor extern personeel dat op de luchthaven aan het werk wil en zorgt dat materiaal & materieel achter de douane wordt afgeleverd zonder dat men vele vergunningstrajecten en procedures hoeft te doorlopen.

Ook buiten Schiphol heeft PPL 7 verschillende HUB locaties waaronder de HUB PEINEMANN WESTPOORT. Deze HUB beschikt over 90.000m² buitenopslag 30.000m² binnen opslag waarmee bouwprojecten kunnen worden gefaciliteerd.

Vanaf de voorbereidingsfase ondersteunt PPL met een professioneel team met bouw- en logistieke kennis en ervaring bij het opstellen van logistieke plannen en advies. Door de integrale aanpak en de complete logistiek van een project te verzorgen van voortraject, tot het leveren van een logistiek uitvoerder en runners kan PPL haar opdrachtgever ontzorgen en optimaal logistiek resultaat behalen.

Met de expertise van de verschillende divisies van Peinemann en een breed scala aan equipment en Co² neutrale voertuigen is PPL dé one-stop-shop logistiek dienstverlener.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de verdere dienstverlening van PPL? Neem dan contact op met ons team per telefoon 020-2371670. Het kantoor van PPL is gevestigd aan de Flamingoweg 31 te Schiphol Freightway (4e etage-B458).


Overview