Accountmanager

Peinemann Hoogwerksystemen B.V. is per direct op zoek naar een Accountmanager voor de locatie in Amsterdam.

DE BAAN

Als Accountmanager ga je op zoek naar nieuwe klanten en projecten en onderhoud je contacten met bestaande klanten en relaties. Je adviseert de klant en/of opdrachtgever met een goed onderbouwd advies op het gebied van hoogwerkers, rolsteigers en hangsteigers en daarnaast ben je in staat om in samenwerking met je collega’s projecten die uitgevoerd moeten worden met een positief resultaat af te ronden.

Nieuwe klanten binnenhalen is jouw ding en daar ga je helemaal voor. Je stelt in overleg met de Adjunct-directeur de verkoopdoelstellingen vast, brengt offertes uit, onderhandelt over contracten en verzorgt presentaties bij (potentiële) klanten.

JOUW PROFIEL

Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die naast een MBO/HBO opleiding in een technische richting over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de verhuur branche beschikt. Je bent een commercieel talent met een groot doorzettingsvermogen, ondernemend, flexibel en je weet je opgebouwde kennis om te zetten in concreet en resultaatgericht handelen. Je kunt goed samenwerken, hebt voldoende kennis van automatiseringssystemen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

ONS AANBOD

Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, uitstekende pensioenregeling, mobiele telefoon en laptop.

INTERESSE?

Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer HWS 01.10.2021 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer A. Pauw (Adjunct Directeur) 010-2955000 of bezoek de website www.peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
DisciplineAccountmanager
LocationAmsterdam
OrganizationPeinemann Hoogwerksystemen B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen