Buitendienstmonteur

DE ORGANISATIE 

Peinemann Heftrucks B.V. is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van heftrucks, warehouse equipment, verreikers, veeg-en zuigmachines, magazijnstellingen en voorzetapparatuur. Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit zijn voor ons belangrijke succesfactoren. Met vestigingen in Hoogvliet, Amsterdam, Schiphol en Veendam zijn we een van de grootste aanbieders in Nederland. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een buitendienstmonteur voor regio Brabant.

DE FUNCTIE

In deze full-time functie verricht je zelfstandig reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan Peinemann materieel op locatie in de regio zuid, zuid - oost Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen gereedschappen en service bus, draagt zorg voor het juist invullen van dag- en of weekrapporten en je bent uitstekend in staat om gebreken te rapporteren.

JOUW PROFIEL

Wij denken aan een kandidaat met MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over uitgebreide kennis van vorkheftrucks zowel brandstof als elektrisch en je bent bereid aanvullende vakgerichte opleidingen te volgen, binnen of buiten het bedrijf, zoals hydrauliek, pneumatiek, dieseltechniek en elektronica e.d. Verder heb je een service en klantgerichte instelling, ben je zelfstandig en kun je flexibel opereren.

ONS AANBOD

Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie. Waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. 

De Peinemann Mobilift Groep is een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, kent een open en informele bedrijfscultuur en biedt medewerkers de ruimte zich verder te ontwikkelen. 

DE PROCEDURE

Is dit de baan voor jou?
Mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer HT2019 - 01.07.02 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Hans van der Stel, (TD-manager) tel: 010-2955000. 

Overview