Chauffeur

De baan - Als Chauffeur ben je dagelijks bezig met het vervoeren en afleveren van hoogwerkers en ander materieel bij klanten en opdrachtgevers. Je werkgebied is door heel Nederland.  Naast het afleveren van het materieel ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de toegewezen vrachtauto en draag je er zorg voor dat deze in goede staat wordt gehouden. Voor het correct invullen van de werkbonnen en de bijbehorende administratie draai jij je hand ook niet om en verder ben je klantvriendelijk en heb je een servicegerichte instelling.

Jouw profiel - Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega die een V(MBO) opleiding (techniek) heeft afgerond en beschikt over rijbewijs C (CE) en CCVB en daarnaast heb je uitgebreide specialistische kennis van het in gebruik zijnde transportmaterieel. Daarnaast beschik je over VCA-basisveiligheid, Hoogwerker certificaat en Heftruck certificaat. ADR is een pre. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod - Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling, mobiele telefoon en laptop.

Interesse? - Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer HWS 11.10.2021 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer T. Soeteman (Manager Transport ) 010-2955038 of bezoek de website www.peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
DisciplineChauffeur
LocationElsloo
OrganizationPeinemann Hoogwerksystemen B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen