'Commercieel Medewerker binnendienst

Peinemann Hoogwerksystemen B.V. is gespecialiseerd in o.a. hoogwerkers, verreikers rolsteigers, hangbruggen, loopvloeren. Servicegerichtheid en hoogstaande kwaliteit die wij aan onze klanten kunnen leveren zijn voor ons een belangrijke succesfactor. De activiteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet, Amsterdam, Apeldoorn en Elsloo. 

 Vanwege het vertrek van een collega zijn wij binnen de organisatie op zoek naar een enthousiaste, flexibele collega voor de functie van Commercieel Medewerker voor 40 uur in de week. Je standplaats is Amsterdam.

De baan - Als Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks aannemen van verhuuropdrachten en het verwerken hiervan. Je bent in staat om mensen en equipment op een efficiënte wijze in te zetten, dit traject op een juiste manier te bewaken en waar nodig bij te sturen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de gehele administratieve afhandeling van de opdrachten, draag je zorg voor een juiste informatiestroom naar de uitvoering en ben je in staat om een goede relatie met je klanten en opdrachtgevers op te bouwen en in stand te houden.

Jouw profiel - Voor deze functie denken wij aan iemand met minimaal mbo-niveau die naast aantoonbare werkervaring en opleiding, een duidelijke affiniteit heeft met het werken in een commerciële en dienstverlenende organisatie en voor wie de afwisseling die deze functie biedt een uitdaging is. Uiteraard ben je in staat zeer zelfstandig te werken, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je geen onbekende in de markt waarin Hoogwerksystemen opereert. 

Je bent een teamplayer, uitstekend in staat om het werk op een goede wijze te organiseren en je hebt voldoende kennis van automatiseringssystemen. Daarnaast ben je service en klantgericht en beschik je over administratieve vaardigheden.

Ons aanbod - Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je komt te werken in een klein team en de standplaats is Amsterdam. 

Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast ontvang je een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een jaarlijkse winstuitkering, uitstekende pensioenregeling, 28,5 vakantiedagen, laptop en dagelijks een heerlijke verse lunch.

Interesse? - Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer CS 28.06.2022. naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met William de Jager (Commercieel Manager Verhuur) 020-5061431 of bezoek de website www.peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
Discipline'Commercieel Medewerker binnendienst
LocationAmsterdam
OrganizationPeinemann Hoogwerksystemen B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen