Crane Operator (Car loading crane)

De organisatie

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 700 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die met name actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland. Voor de locatie Amsterdam – Schiphol zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

De baan

Als allround kraanmachinist word je ingezet op de diverse types mobiele kranen binnen de Peinemann vloot. Het hoofd-takenpakket bestaat uit het rijden, bedienen, opbouwen en afbreken van diverse typen mobiele kranen. De werkzaamheden kunnen een onregelmatig karakter hebben.  

Jouw profiel

Je beschikt over alle benodigde diploma’s waaronder Machinist Mobiele Kranen, Machinist Mobiele Torenkraan, VCA - VOL en Rijbewijs B/C en of E. Bij voorkeur beschik je ook over een geldig hoogwerker en heftruck certificaat. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als Machinist Mobiele Kranen en bent bekend met het werken in de petrochemische industrie. Je bent ook bereid om ook in het buitenland te werken. Verder beschik je over een flexibele instelling, ben je service en klantgericht, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid.

Ons aanbod

Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De Peinemann Mobilift Groep is een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en heeft een uitstekende reputatie in de markt opgebouwd. De Peinemann Mobilift roep kent een open en informele bedrijfscultuur en biedt medewerkers volop de ruimte zich verder te ontwikkelen.

De procedure

Heb je interesse in deze functie?

Stuur of mail je motivatiebrief met CV naar:
Peinemann Kranen B.V.
t.a.v. mevrouw S.A. Hoekwater 
postbus 189
3190 AD Hoogvliet
saskia.hoekwater@peinemann.nlOverview