Crane Operator

De Organisatie

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 700 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. De hoofdactiviteiten vinden plaats vanuit Hoogvliet. 

De functie

Als kraanmachinist word je ingezet op de diverse types mobiele kranen binnen de Peinemann vloot. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die met name actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland. 

Jouw profiel

Als kraanmachinist beschik je over alle benodigde diploma’s waaronder Machinist Mobiele Kranen, Machinist Mobiele Torenkraan, VCA - VOL en Rijbewijs B/C en of E. Bij voorkeur beschik je ook over een geldig hoogwerker en heftruck certificaat. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als Machinist Mobiele Kranen en bent bekend met het werken in de petrochemische industrie. Je bent ook bereid om ook in het buitenland te werken. Verder beschik je over een flexibele instelling, heb je geen hoogtevrees, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid.  

Ons aanbod

Een dynamische en afwisselende baan met prima salaris en een modern pakket aan primair en secundaire arbeidsvoorwaarden. De Peinemann Mobilift Groep kent een open en informele bedrijfscultuur en biedt de medewerkers volop de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

De procedure

Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken? 

Mail of stuur je brief met C.V. naar:
Peinemann Kranen B.V.
t.a.v. mevrouw S.A. Hoekwater  
Postbus 189
3190 AD Hoogvliet 
saskia.hoekwater@peinemann.nl

Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met Marco Huizer, Manager Operations, 010- 2955000. 

Aquisitie naar aannleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Overview