Employee HR / Payroll administration

De organisatie

Peinemann Corporate Services B.V. is onderdeel van de Peinemann Mobilift Groep en heeft een faciliterende ondersteunende rol op het gebied van HR, Finance, ICT, HSEQ en Marketing voor de diverse divisies binnen de Peinemann Mobilift Groep.  

De functie

Als professional draag jij samen met je andere collega de verantwoordelijkheid voor het correct uitvoeren en beheren van de salarisadministratie voor alle medewerkers binnen de Peinemann Mobilift Groep. Je werkt voor diverse entiteiten met verschillende cao’s en aanvullende regelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Er wordt gewerkt met het salarispakket van ADP. Daarnaast zal je worden ingezet voor werkzaamheden t.b.v. de HR-afdeling en heb je de ambitie om alle zaken m.b.t. de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen.
Je draagt zorg voor het tijdig en correct verwerken van de salarisadministratie, geeft de juiste informatie door aan (externe) instanties en houd je je bezig met de pensioenadministratie. Daarnaast stel je arbeidsovereenkomsten op, heb je een controlerende taak m.b.t. verlof en verzuim en ben je het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers op het gebied van cao en wet en regelgeving. Je kunt ook projectmatig worden ingezet.

Jouw profiel

Je hebt ruime ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en je kunt opereren in een hectische werkomgeving. Waar nodig weet je de juiste structuren aan te brengen en weet jij, met jouw opgebouwde kennis en ervaring, dit om te zetten in concreet en resultaat gericht handelen. Je bent proactief, cijfermatig goed onderlegd en je bent in staat om op alle niveaus in de organisatie te communiceren. Je bent integer en je weet goed met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Na een inwerkperiode ben je snel in staat om zelfstandig de werkzaamheden te verrichten.

Wat breng je verder mee ?  

  • Een afgeronde MBO opleiding (administratief);
  • Relevante werkervaring op het gebied van salarisadministratie en HR;
  • Kennis van de cao Metaal & Techniek:
  • Oplossingsgericht en snel kunnen schakelen;
  • Betrouwbaar en loyaal;
  • Een servicegerichte (werk)houding;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Een gezonde dosis humor.
Ons aanbod

Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit teamspirit en een gezonde dosis werklust.

De procedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Stuur of mail je motivatiebrief met CV naar:  

Peinemann Corporate Services B.V.
t.a.v. mevrouw S.A. Hoekwater 
Postbus 189
3190 AD Hoogvliet
E: saskia.hoekwater@peinemann.nl


Overview