Learner

De organisatie

Peinemann Kranen B.V. - is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland. 

Als modern bedrijf zijn wij op zoek naar jou !

De baan

Zit jij op dit moment nog op school of ben je ergens anders werkzaam en heb je altijd al bundeloperator of kraanmachinist willen worden ?
Aarzel dan niet en neem deel aan het leer/werktraject binnen Peinemann Kranen. In een periode van een 2 jaar wordt je volledig opgeleid tot bundeloperator/kraanmachinist en is het de bedoeling dat je op termijn zelfstandig met een kraan of bundeltrekker kan werken. Gedurende het traject ontvang je salaris en komen de opleidingskosten geheel voor de rekening van Peinemann Kranen.

Jouw profiel

Je bent minimaal 18 jaar oud, hebt een technische achtergrond en beschikt over een gezonde werkmentaliteit. Bovendien ben je enthousiast en bereid aanvullende vakgerichte opleidingen te volgen binnen of buiten het bedrijf

Ons aanbod

Een leer/werktraject binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Je wordt gekoppeld aan een leermeester die jou gedurende het traject in de organisatie begeleidt. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

De procedure

Heb je interesse?

Stuur of mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacaturenummer KR2019–10.09.19 naar:
Peinemann Kranen B.V.
t.a.v. mevrouw S.A. Hoekwater 
postbus 189
3190 AD Hoogvliet
saskia.hoekwater@peinemann.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer D. van Ee (Operations Manager) 010 – 2955000

Overview
Share:
Apply directly
Discipline Learner
Location Hoogvliet
Organization Peinemann Kranen B.V.

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen