Machinist Roterende Verreiker

DE ORGANISATIE

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland.  Per direct zijn wij op zoek naar een Machinist Roterende Verreiker voor een vaste locatie in de regio Rotterdam.

DE BAAN  

Als machinist ben je verantwoordelijk voor het veilig bedienen van een roterende verreiker (eventueel met hijsfunctie). Naast het bedienen van deze machine kun je ook worden ingezet voor andere werkzaamheden zoals het bedienen van een heftruck, het aan- en afslaan van lasten en het zekeren van de last en de lading. Onderhoud aan de ter beschikking gestelde resources vormt ook een onderdeel van je takenpakket.

JOUW PROFIEL 

Je beschikt over alle benodigde diploma’s waaronder TCVT W4-07 Verreiker met hijsfunctie, VCA (VOL), en rijbewijs B. Bij voorkeur beschik je ook over een geldig hoogwerker- en heftruckcertificaat. Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan en bent bekend met het werken in de petrochemische industrie. Verder beschik je over een flexibele instelling, ben je service en klantgericht, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid.

ONS AANBOD

Wij bieden je een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE? 

Is dit de baan voor jou? Mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer KR 2020 -18.02.20 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer D. van Ee (Operations Manager) via 010-2955000.  

Overview