Medewerker After Sales Support

De organisatie - De Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verkoop en verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service-en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen, vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 850 medewerkers.

Carer Lifting Solutions is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift groep, en zij is importeur van zwaar elektrische heftrucks van het merk Carer tot een hefvermogen van 25 ton.

Vanuit onze locatie in Gemert voorzien wij onze klanten en dealers met product ondersteuning, demo’s en huurmachines.

Wij zijn voornamelijk actief in Nederland en Duitsland en voorzien de markt van een “groene oplossing” op het gebied van intern transport.

De baan - Als Medewerker After Sales Support verleen je administratieve ondersteuning aan de afdeling Product Support en  verzorg je de communicatie en begeleiding van de spare parts bestellingen. Naast deze werkzaamheden begeleid je en voer je processen uit m.b.t. garantieregelingen en verzorg je de communicatie op het gebied van productverbeteringen tussen fabriek en het dealernetwerk van Carer.

Jouw profiel - Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die een administratieve  opleiding op MBO niveau heeft en bij voorkeur al werkervaring in een soortgelijke functie heeft opgedaan. Je beheerst de Engelse en Duitse taal zowel in woord en geschrift en je kunt goed overweg met Word en Excel. Tevens heb je interesse en mogelijke ervaring met hydrauliek en elektrotechniek. 

Ons aanbod -  Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je komt te werken in een klein team en de standplaats is Gemert. Je ontvangt een prima salaris, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden,waaronder een jaarlijkse winstuitkering, uitstekende pensioenregeling, 28,5 vakantiedagen en een laptop. Je krijgt daarnaast ook  de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Interesse? Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer CL 05.04.2022 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Andrew McGillivray  (Commercieel Directeur) 010-3033430 of bezoek de website www.peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
DisciplineMedewerker After Sales Support
LocationGemert
OrganizationCarer Lifting Solutions B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen