Medewerker Product Support

Carer Lifting Solutions is op zoek naar medewerker Product Support

De organisatie 

De Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service-en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen, vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 850 medewerkers.

Carer Lifting Solutions is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift groep, en zij is importeur van zwaar elektrische heftrucks van het merk Carer tot een hefvermogen van 25 ton.

Vanuit onze locatie in Sint-Oedenrode voorzien wij onze klanten en dealers met product ondersteuning, demo’s en huurmachines.

Wij zijn voornamelijk actief in Nederland en Duitsland en voorzien de markt van een “groene oplossing” op het gebied van intern transport.

De baan 

Als medewerker Product Support heb je een ondersteunende rol bij de technische dienst die bestaat uit een klein team met een groot takenpakket. Hierin ben je verantwoordelijk voor telefonische ondersteuning naar de monteurs en dealers bij technische vraagstukken en de opstart van nieuwe projecten. Verder bezoek je  de dealers regelmatig en adviseer je hen op het gebied van opleidingen. Naast deze werkzaamheden verricht je ook administratieve taken waaronder het in boeken van de werkorders, het aanvragen van garanties i.s.m. de onderdelen afdeling en biedt je ondersteuning t.b.v. productverbeteringen.

Jouw profiel 

Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die een technische opleiding op MBO niveau heeft en bij voorkeur al werkervaring in een soortgelijke functie heeft opgedaan. Je hebt  kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en je bent bekend met Word en Excel. Tevens heb je interesse en mogelijke ervaring met hydrauliek en elektrotechniek. In verband met het bezoeken van fabrieken in Italië (3-4 keer per jaar) en de activiteiten die in Duitsland plaatsvinden ben je bereid te reizen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Ons aanbod 

Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? 

Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer CL 07.09.2021 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Andrew McGillivray (Commercieel Directeur) 010-3033430 of bezoek de website www.peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
DisciplineMedewerker Product Support
LocationSint-Oedenrode
OrganizationCarer Lifting Solutions B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen