​Peinemann Kranen B.V. is op zoek naar een ervaren All-round Monteur

De organisatie - De Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service- en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 800 medewerkers.

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal en personeel ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen- als buitenland.

De baan - Als All-round Monteur verricht je zelfstandig reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan zware dieselmotoren en de hydraulische- en elektrische installaties van hijskranen en alles wat nodig is om deze in optimale conditie te houden. Hierbij heb je te maken met afwisselende techniek zoals hydrauliek, pneumatiek, en elektro. De werkzaamheden verricht je voornamelijk in de werkplaats. Je bent in staat om gebreken vast te stellen en te rapporteren.

Jouw profiel - Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die naast een MBO 4 opleiding  (MTS motorvoertuigen/ werktuigbouwkunde) beschikt over aantoonbare ervaring met m.b.t. onderhoud en reparaties aan mobiele kranen. Het maken van een goede probleemanalyse en een klantgerichte, dienstverlenende instelling zijn vanzelfsprekend. Verder ben je het bezit van VCA-basisveiligheid, rijbewijs B en ben je bereid om aanvullende vakgerichte opleidingen te volgen. Wij nodigen monteurs uit de landbouwmechanisatie nadrukkelijk uit om te solliciteren!

Ons aanbod - Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? - Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer KR 09.11.2021 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer T. Toebak 010-2955000 of bezoek de website www.peinemann.nl


Overview
Share:
Apply directly
Discipline​Peinemann Kranen B.V. is op zoek naar een ervaren All-round Monteur
LocationHoogvliet
OrganizationPeinemann Kranen B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen