Planner

DE ORGANISATIE 

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal en personeel ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen- als buitenland. 

DE BAAN

Als planner ben je samen met je andere collega’s verantwoordelijk voor het gehele planningsproces binnen Peinemann Kranen B.V. Je draagt zorg voor een juiste inzet van middelen en medewerkers met de juiste competenties en met jouw kennis en ervaring ben je in staat om het dagelijkse planningsproces verder te optimaliseren. Je kunt goed overweg met klanten en opdrachtgevers en weet op een juiste manier te handelen als zich onverwachte situaties voordoen. In deze baan is het ook belangrijk dat je de medewerkers die onder jouw verantwoordelijkheid vallen kan motiveren en enthousiasmeren.

JOUW PROFIEL

Voor deze fulltime functie denken wij aan een collega, die naast een mbo/hbo-opleiding in een commerciële/technische richting over minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de hijs en transportbranche beschikt. Je bent uitstekend in staat om het werk op een goede wijze te organiseren, bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve eigenschappen en je hebt er geen moeite mee om daadkrachtig en overtuigend op te treden. Daarnaast beschik je niet over een 9 tot 5 mentaliteit.

 

ONS AANBOD

Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, uitstekende pensioenregeling, mobiele telefoon en laptop.

 

INTERESSE

Is dit de baan voor jou? E-mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer KR 04.11.2021 naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer M. Vermeij (Projectmanager) 010-2955000 of bezoek onze website www.peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
DisciplinePlanner
LocationHoogvliet
OrganizationPeinemann Kranen B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen