Service Engineer

De organisatie

Peinemann Port Services B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden van havenkranen.

De functie

Als service monteur ben je verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van storingen, je neemt daarin (eventueel in overleg) beslissingen over de uit te voeren werkzaamheden. Alsmede de uitvoering van preventief en correctief onderhoud aan geavanceerde kranen op diverse locaties bij verscheidene opdrachtgevers (in het binnenland maar mogelijk ook eventueel in het buitenland). Je rapporteert aan de service manager. In een team van service monteurs ben je werkzaam in een consignatiedienst. Minimaal één keer per maand ben je gedurende een hele week 24 uur per dag bereikbaar om zowel elektronische, mechanische en hydraulische storingen op te lossen.

Jouw profiel

Wij zoeken een flexibele kandidaat die zowel zelfstandig als in een team proactief en klantgericht opereert. Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding richting elektrotechniek of gelijkwaardig hieraan. Je bent in het bezit van een VCA VOL certificaat en een Verklaring Omtrent Gedrag. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie. Je bent elektrotechnisch, mechanisch en hydraulisch onderlegd. Je hebt affiniteit met haven equipment en automatisering, het werken op grote hoogte vormt voor jou geen probleem. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.

Ons aanbod

De Peinemann Mobilift Groep is een solide, flexibele, servicegerichte en zeer succesvolle onderneming en heeft een goede reputatie in de markt opgebouwd. Peinemann heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en biedt de mogelijkheid deel te nemen aan een opleidingsprogramma.

De procedure

Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken?
Stuur of mail je brief met CV naar:
Peinemann Port Services B.V.
t.a.v. mevrouw S.A. Hoekwater 
Postbus 189
3190 AD Hoogvliet E: saskia.hoekwater@peinemann.nl

Overview
Share:
Apply directly
Discipline Service Engineer
Location Hoogvliet
Organization Peinemann Port Services B.V.

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen