Technisch Tekenaar

Peinemann Kranen B.V. is op zoek naar accurate Technisch Tekenaar

De organisatie

De Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service- en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 800 medewerkers.

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal en personeel ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen- als buitenland. 

 

De baan 

Als technisch tekenaar ben je onderdeel van de werkvoorbereiding voor onze projecten. Je dagelijks werk bestaat uit het vervaardigen van hijs- en transporttekeningen in Autocad. Tijdens het opstellen van de tekeningen beoordeel je het werk op technische haalbaarheid en pas je de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen toe. Je simuleert hierbij als het ware vooraf de klussen die worden uitgevoerd met onze kranen, hefportalen en transportmiddelen en stelt tekeningen op die onze mensen in het veld gaan gebruiken. Daarnaast draag je zorg voor een juiste afhandeling van de bijkomende administratieve handelingen zoals constructie berekeningen en het registreren van de hijstekeningen. Indien nodig bezoek je de werklocatie van de opdrachtgever en bekijk je of hetgeen je op papier hebt gezet ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd.

 

Jouw profiel 

Voor deze fulltime baan denken wij aan een collega die minimaal beschikt over een afgeronde mbo 4- opleiding ( Werktuigbouwkunde) en enige jaren ervaring heeft opgedaan in een engineeringomgeving als tekenaar-constructeur. Je hebt rekenkundig inzicht en bent analytisch ingesteld. Je bent flexibel, secuur, kunt goed onder druk presteren en je hebt het vermogen om goed overweg te kunnen met diverse klanten en interne opdrachtgevers. Autocad kent voor jou geen geheimen, heb je ervaring met 3D CAD dan is dat een pre.

 

Ons aanbod 

Een veelzijdige baan met genoeg uitdaging en afwisseling binnen een professionele organisatie waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en krijgt de ruimte om zaken te ontwikkelen en in beweging te zetten. Onze sfeer wordt gekenmerkt door onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.

Je ontvangt een marktconform salaris en een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling, mobiele telefoon en laptop en dagelijks een heerlijke verse lunch.

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Mail je motivatiebrief met CV onder vermelding van vacature nummer KR- 03-01-2022  naar saskia.hoekwater@peinemann.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer M. Vermeij  (Projectmanager) 010-2955000 of bezoek de website www.peinemann.nl

 

Overview
Share:
Apply directly
DisciplineTechnisch Tekenaar
LocationHoogvliet
OrganizationPeinemann Kranen B.V.

Selection procedure

Sollicitatie

Screening

Interview

Aanbod

Aangenomen