Tekenaar

DE ORGANISATIE 

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die met name actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland.

DE FUNCTIE

Als tekenaar heb je als hoofdtaak het vervaardigen en controleren van constructie- en hijstekeningen en beoordeel je deze tekeningen op de technische haalbaarheid. Je verzamelt en analyseert de beschikbare informatie voor het maken van de hijsplannen,  je registreert de hijstekeningen en daarnaast draag je zorg voor het schrijven, begeleiden en archiveren van technische documenten, productiemomenten en keuringsdocumenten gedurende ontwerp- en bouwfase (technisch dossier). Af en toe breng je een bezoek op locatie op te beoordelen of de opdracht volgens plan verlopen is  

JOUW PROFIEL

Je beschikt over de opleiding MBO- Werktuigbouwkunde en kunt uitstekend overweg met Autocad, ervaring met 3D CAD systemen is een pre. Je bent analytisch sterk, beschikt over rekenkundig inzicht  en daarnaast bent je service gericht, ondernemend en flexibel ingesteld.

ONS AANBOD

Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust. Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

DE PROCEDURE 

Is dit de baan voor jou? Heb je interesse in deze functie en ben jij die nieuwe collega die ons team wil komen versterken?

Stuur of mail je motivatiebrief met C.V. naar: 

Peinemann Kranen B.V.
t.a.v. mevrouw S.A. Hoekwater
Postbus 189
3190 AD Hoogvliet
saskia.hoekwater@peinemann.nl

Aquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Overview