Home Machines Heftrucks Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks

De beste elektrische heftrucks voor jouw organisatie.

  • Verhuur of verkoop

  • Grote range aan hefcapaciteiten, van 1 tot 20 ton

  • Diverse soorten batterijen en laders mogelijk

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Onze 100% elektrische heftrucks  snel bij jou op locatie

De moderne elektrische heftrucks met AC-draaistroomtechniek doen qua performance niet meer onder voor heftrucks met een verbrandingsmotor.

De LI-Ion batterij en/of conventionele wisselbatterij zorgen ervoor dat jouw bedrijf ook bij langdurige en zware klussen op de elektrische heftruck kan rekenen.

Ons assortiment omvat diverse soorten batterijen en bijbehorende laders. Daarnaast kun je (indien gewenst) gebruikmaken van ons batterijmanagement-systeem. Dat betekent volledige outsourcing, vergezeld van een maandelijkse rapportage en advies.

Wij leveren diverse elektrische aangedreven heftrucks en werken merkonafhankelijk. Hierdoor hebben wij toegang tot meerdere fabrikanten en is de beste keuze voor iedere applicatie in huis. Hieronder een greep uit de mogelijkheden voor de verkoop en verhuur van elektrische heftrucks:

Elektrische heftrucks

 

Capaciteit Uitvoering  
1.500-2.000 kg 3-wiel Offerte aanvragen
1.800-2.000 kg 4-wiel Offerte aanvragen
2.500-3.500 kg 4-wiel Offerte aanvragen
4.000-5.500 kg 4-wiel Offerte aanvragen
6.000-12.000 kg 4-wiel Offerte aanvragen

 

Onze machines

Kies een groep en bekijk wat we nog meer verhuren.

Advies voor project

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact