Home Equipment Terminal trekkers Yardtrekkers

Yardtrekkers

De beste yardtrekkers voor jouw terminal.

  • Verhuur of verkoop van nieuwe en tweedehands trekkers

  • Trekkracht tot 90 ton

  • Op maat samengesteld onderhoudscontract mogelijk

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem contact op voor advies op maat.

Veilig en efficiënt verplaatsen van zeer zware ladingen

De YT-serie yardtrekkers van Terberg is speciaal ontwikkeld voor het veilig en efficiënt verplaatsen van zware ladingen. Dit equipment is voor zowel havens, distributiecentra, industriële terreinen als luchthavens geschikt. Bovendien is een deel van ons assortiment ook leverbaar met een 180 graden draaibare stuurinrichting.

Met meer dan 25 jaar ervaring in terminaltrekkers vinden we altijd een oplossing op maat. Vraag ons dus gerust naar het best passende equipment voor jouw specifieke situatie.

Hieronder vind je een overzicht inclusief specsheets van de Terberg yardtrekkers die wij verhuren.

Yardtrekkers

YT-series (Yardtrekkers) GCW (ton) Hefvermogen (ton) Specs
YT 182 * 75 t/m 35 yt182-specs.pdf
YT 202 EV 65 t/m 35 yt202-ev-specs.pdf
YT 222 * 90 t/m 35 yt222-specs.pdf

Onze projecten

Advies voor project

Een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, stijgende kosten van bouwmaterialen en strengere regelgeving rondom duurzaamheid: logistieke uitdagingen binnen de bouw, industrie, haven en warehousing zijn dagelijks aan de orde. Wij denken graag met je mee hoe jij jouw logistieke uitdaging kunt oplossen. Wij zijn jouw logistieke servicepartner.

Wij hebben een eigen technisch adviesteam dat jou van maatwerk advies voorziet. Uiteenlopend van engineering vraagstukken tot het opzetten van complete hijsplannen. Maar denk ook aan vragen rondom het verduurzamen van logistieke processen of starten met het elektrificeren van equipment.

Contact