Home Groot, groter, groots Commercie

Niemand weet beter kansen in te koppen dan jij

Als accountmanager sta je dicht bij de klant. Jij bent de partner die meedenkt!

Waarom zou je willen meedoen?

Voor iedereen is het belangrijk dat Peinemann mooi werk binnenhaalt. Dit is goed voor de toekomst van het bedrijf, jouw collega’s en jijzelf. Want hoe fijn is het dat we ieder jaar niet alleen onze bedrijfsdoelstellingen, maar óók jouw persoonlijke doelen bereiken!

Ook merken we dat de concurrentie toeneemt in de markt. Door goed te communiceren met onze collega’s in het veld en op kantoor weten we wat er speelt en kunnen we meer kansen benutten. Zo houden we het simpel en blijven we winnen van de grote blauwe reuzen. En niet onbelangrijk: zo kunnen we blijven investeren in het nieuwste equipment!

Hoe doe je mee?

Als accountmanager sta je natuurlijk dichtst bij de klant. Jij bent de partner die meedenkt en oprecht probeert te helpen. Door de groei in activiteiten en equipment van de afgelopen 20 jaar kun je ook steeds meer aanbieden aan bestaande klanten.

Het grote doel van deze campagne is dat er steeds meer leads vanuit andere Peinemann bedrijven aan jou wordt doorgegeven. Als we elkaar helpen wordt iedereen er uiteindelijk beter van. Het is aan jou om deze leads op te volgens en je collega’s mee te nemen in de uitkomst. Ook als deze niet succesvol is. Op die manier creëren we betrokkenheid en weten we zeker dat er meer leads zullen volgen.

Hoe ziet zo’n kans eruit?

 

“Onze marktgerichte positionering zal leiden tot een sterkere focus op de klant en meer kennis. Uiteindelijk komt dat voor ons allemaal ten goede”

Sam Peinemann

Heb je vragen?

Wij snappen dat het misschien nog lastig is om dit meteen toe te passen. Mocht je vragen hebben, klopt dan aan bij jouw eigen directeur en hij neemt jou mee in de stappen die mogelijk zijn.