Home Markten Haven

Haven

Van verhuur en onderhoud van havenequipement tot engineering, modificatie en transport van kadekranen.

  • Divers aanbod reachstackers, empty handlers, zware heftrucks en meer

  • Ervaring binnen het engineerings proces van kraanbouw

  • Snel ter plaatse in de Benelux door grote dekking en eigen transportafdeling

Wij zijn de partner voor het organiseren van jouw intern transport en klaar om je verder te helpen bij de energietransitie.

Neem contact op voor persoonlijk advies

De haven is in beweging

Door groei in de wereldeconomie verandert er veel in de sector. Digitalisering zorgt voor de opkomst van boekingsplatformen en toenemende complexiteit. Data-analyse en efficiencyverbetering dragen bij aan efficiënte logistieke ketens. Ook de overstap naar duurzame energie vraagt om aanpassingen: in 2040 is de primaire energievraag afgenomen en gebruiken wij meer energie van niet-fossiele oorsprong. Dit vereist een andere planning voor (het onderhoud van) equipment in de haven. Ons dienstenpakket is erop ingericht om aan de huidige eisen van de markt te voldoen.

 

24/7 operationeel door waarborging capaciteit en beschikbaarheid

De aanwezigheid van equipment bij weg-, water- en railterminals wordt in het operationele 24/7 proces een steeds kritischere factor. Wij waarborgen zowel de capaciteit als de beschikbaarheid. Door enerzijds het moderniseren van bestaand equipment waarmee we de inzetbaarheid waarborgen en downtime minimaliseren. En anderzijds de levensduur te verlengen door een uitgedacht onderhoudsplan. Bovendien hebben wij een in-house transportafdeling voor eigen materiaal. Daardoor kunnen wij 24/7 snel ter plaatse zijn.

 

Totale ontzorging als in-huis onderhoudspartner

De druk op havenequipment wordt steeds groter en onbemande terminaloplossingen zorgen voor specifieke aandacht. Kort gezegd, er is steeds specifiekere kennis nodig om operationeel te blijven. Als onderhoudspartner kunnen wij in-huis acteren en preventief en correctief onderhoud uit handen nemen. Door onze ervaringen en activiteiten op de Maasvlakte weten wij wat er speelt en treden wij op tijd op, zodat de downtime is geminimaliseerd. Wij bieden hiervoor een technisch servicepakket dat wordt uitgevoerd door onze eigen mensen.

Oplossingen voor de Haven

Bekijk alle oplossingen

Equipment voor de haven

We helpen je graag bij het geschikte equipment voor jouw logistieke uitdaging.

 

Bekijk al het equipment

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Wat begon als een familiebedrijf in Rotterdam is uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd. Door een combinatie van equipment-verhuur, servicecontracten op maat en meerdere storingsdiensten houden wij organisaties operationeel. Zo voegen wij waarde toe in logistieke processen binnen de bouw, haven, industrie en logistiek.”

Leer ons kennen