Home Markten Haven

Haven

Zwaar equipment en onderhoud aan havenkranen

  • Al het equipment bij één partij

  • Van hoge uptime verzekerd

  • Ervaring met elk merk kadekraan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Verhuur en onderhoud van zwaar equipment

Sinds onze start in 1954 met het verhuren van één heftruck in de Rotterdamse haven, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Met veertig servicemonteurs houden we vandaag de dag meer dan 500 machines draaiende door de hele Benelux. Onze veelzijdige vloot omvat onder andere reachstackers, terminaltrekkers, kranen en hoogwerkers.

Wij snappen dat minimale stilstand en het snel oplossen van storingen cruciaal zijn voor onze klanten. Daarom zorgen we dat onze servicemonteurs dicht bij, soms zelfs direct op locatie, gevestigd zijn. Zo garanderen we dat we onze afgesproken prestaties altijd nakomen.

Naast verhuur bieden we ook losse onderdelen en voeren we groot onderhoud uit aan machines van derden. Duurzaamheid en toekomstgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel; we adviseren proactief elektrische opties waar mogelijk om bij te dragen aan een gezondere toekomst.

 

De Onderhoudspartner die altijd opneemt

Naast verhuur leveren we ook technische specialisten voor het draaiende houden van havenoperaties. Onze vakmensen voeren projecten uit als kraanengineering, inspectie, onderhoud, reparatie en modernisering van kranen van 15 tot 15.000 ton. We hanteren een flexibele aanpak en werken met alle merken en types kranen, waarbij we klaarstaan om snel te reageren, ook in noodgevallen.

Door onze eigen verhuurvloot zijn we in staat direct te reageren op calamiteiten. Naast deze kernactiviteiten, bieden we ook de unieke service van het verhuizen van havenkranen, wat ons onderscheidt in de branche.

Verder zijn we in staat om volledige technische diensten te exploiteren bij onze klanten op locatie. Dit betekent dat we niet alleen ondersteuning bieden bij incidentele problemen, maar dat we ook een integrale rol kunnen spelen in het dagelijks beheer en onderhoud van haven equipment. Door deze diensten direct bij onze klanten aan te bieden, garanderen we minimale stilstand en maximale efficiëntie

Terminal onderhoud

Equipment voor de haven

Bekijk onze range aan equipment.

Onze activiteiten in de Haven

Bekijk onze activiteiten.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2024, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

Leer ons kennen