Home Markten Haven

Haven

Wij verhuren container handling equipment en bieden verschillende onderhoudsdiensten aan.

  • Ook verkoop van nieuw en gebruikt equipment

  • Grote range reachstackers, empty handlers, zware heftrucks en trekkers

  • In-huis technische dienst voor onderhoud en modificatie van kadekranen en ander equipment

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

De haven is inbeweging

Door de groei in de wereldeconomie verandert er veel in de sector. Zo zorgen digitalisering en de opkomst van boekingsplatformen voor meer complexiteit en draagt data-analyse steeds meer bij aan efficiënte logistieke ketens. Ook de overstap naar duurzame energie vraagt om aanpassingen: in 2040 is de primaire energievraag afgenomen en gebruiken wij meer energie van niet-fossiele oorsprong. Dit vraagt een andere aanpak. Ons dienstenpakket is erop ingericht om aan de huidige en toekomstige eisen van de markt te voldoen.

 

24/7 operationeel door beschikbaarheid van het juiste equipment

De aanwezigheid van equipment bij weg-, water- en railterminals wordt in het 24/7 proces steeds belangrijker. Wij waarborgen zowel de capaciteit als de beschikbaarheid. Door enerzijds het moderniseren van bestaand equipment en anderzijds de levensduur te verlengen door een afgestemd onderhoudsplan. Bovendien hebben wij een in-huis transportafdeling waardoor we 24/7 snel ter plaatse zijn tijdens calamiteiten.

 

Totale ontzorging als in-huis onderhoudspartner

De druk op equipment wordt steeds groter en onbemande terminaloplossingen vragen om specifieke aandacht. Kort gezegd: er is steeds meer kennis nodig om 24/7 operationeel te blijven. Als onderhoudspartner kunnen wij op locatie preventief en correctief onderhoud uit handen nemen. Door onze ervaringen en activiteiten op verschillende terminals weten wij wat er speelt. Wij bieden een technisch servicepakket aan dat wordt uitgevoerd door onze projectleiders en monteurs.

Equipment voor de haven

Bekijk onze range aan equipment.

Onze activiteiten in de Haven

Bekijk onze activiteiten.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2023, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

We zijn ervaren in het draaiende houden van logistieke processen binnen de bouw, haven, industrie en logistiek. Dat doen we samen met meer dan 1000 collega’s en 5000 stuks equipment in de verhuur. Wij zijn er trots op dat veel klanten langer dan 25 jaar met ons samenwerken. Dit is het resultaat van hard werken, beloftes nakomen en er staan wanneer het nodig is.

Leer ons kennen