Peinemann onderhoudt 24/7 uw machines!

Bij Peinemann Heftrucks staan serviceverlening, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wanneer u een machine huurt of koopt bij Peinemann krijgt u een service aangeboden door de meest toegewijde specialisten. We bieden gespecialiseerde onderhoudsdiensten aan voor alle types en merken heftrucks. Ons doel is om de veiligheid en de productiviteit van de activiteiten van onze klanten te verbeteren.  

Wanneer u technische ondersteuning, training of onderhoud nodig heeft, is het team van Peinemann er om te zorgen dat de up-time van uw machines verbetert.

Servicecontract
Bij Peinemann Heftrucks kunt u een servicecontract afsluiten met daarin verschillende service onderdelen, u kunt zelf kiezen welke serviceverlening het beste bij u en de machine past! Een servicecontract kan bestaan uit één van onderstaande onderdelen of een combinatie ervan:

  1. Inspecties / onderhoudsbeurten
  2. Correctief onderhoud
  3. Preventief onderhoud
  4. All-in onderhoud 

Merkonafhankelijk
Peinemann is merkonafhankelijk, waardoor het afsluiten van een servicecontract ook mogelijk is voor uw eigen machines welke niet via Peinemann zijn ingekocht.  

BMWT keurmerk
Peinemann Heftrucks heeft zich aangesloten bij de BMWT branche organisatie. Deze organisatie controleert onder andere de periodieke jaarlijkse keuringen uitgevoerd door Peinemann Heftrucks. Externe keurmeesters van de BMWT controleren via een systeem, gebaseerd op steekproeven, de verrichte keuringen van de Peinemann keurmeesters.