tot 16.ooo kg

Peinemann streeft ernaar om het milieu minimaal te belasten en op een zo economisch, maatschappelijk en milieutechnische wijze in de energiebehoefte te voorzien. Ook in de verhuurvloot van Peinemann is deze groene gedachte terug te zien. Peinemann Heftrucks heeft de laatste jaren haar vloot sterk uitgebreid met hybride en elektrisch aangedreven verhuurmachines; inmiddels is 75 procent van de verhuurvloot elektrisch.

De moderne elektrische heftrucks met AC-draaistroomtechniek doen qua performance niet meer onder voor heftrucks met een verbrandingsmotor. De Li-Ion batterij en/of conventionele wisselbatterij zorgen ervoor dat u ook bij langdurige en zware klussen op de elektrische heftruck kunt bouwen.

Peinemann Heftrucks heeft de beschikking over diverse soorten batterijen en bijbehorende laders. Indien gewenst is er de mogelijkheid gebruik te maken van het Peinemann batterijmanagement-systeem; volledige outsourcing vergezeld van een maandelijkse rapportage en advies.

Peinemann Heftrucks levert diverse elektrisch aangedreven heftrucks:

CapaciteitUitvoering
1.600 - 2.000 kg3-wiel
2.000 - 16.000 kg4-wiel


Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem contact met ons op!

Peinemann biedt oplossingen aan op maat en denkt graag met u mee welke machine het beste bij uw situatie past.

merkonafhankelijk

Peinemann Heftrucks opereert merkonafhankelijk om zo de best passende machine te kunnen selecteren. Hieronder vind u een greep van de meest voorkomende merken welke Peinemann verhuurt / verkoopt. 

Voor de zwaardere elektrische heftrucks bekijk ook ons Carer aanbod

Vragen of interesse?