U vraagt, wij leveren...

Transport

Peinemann beschikt over een eigen transportafdeling, welke is voorzien van een grote hoeveelheid eigen transportmiddelen, zodat het transport van equipment op een accurate wijze verzorgd kan worden.

Het feit dat Peinemann niet afhankelijk is van derden voor het vervoeren van equipment, betekent dat er direct gehandeld kan worden bij calamiteiten of bij transportopdrachten met spoed.

Het maakt hierbij niet uit of het om dagelijks werk gaat of om werkzaamheden buiten de normale werktijden. Indien nodig staat de transportafdeling van Peinemann dag en nacht paraat.

Industriële verhuizingen

Hoewel Peinemann kan putten uit een enorme machinevloot, blijven er toch altijd opdrachten over waarbij de factor "mens" voor het welslagen van de opdracht van essentieel belang is. Opdrachten die naast gespecialiseerd materieel ook vragen om een praktische aanpak, probleemoplossingen, ruime ervaring en een grote mate van creativiteit. Voor deze activiteiten is er een speciale divisie: Peinemann machine transport & industriële verhuizingen.

Deze divisie wordt ingezet op projecten die op het eerste gezicht qua uitvoering onmogelijk lijken, maar toch moeten gebeuren: verplaatsen van lasten, machine transport, industriële verhuizingen en fabrieksverhuizingen

De projecten worden vaak uitgevoerd onder tijdsdruk en zeer moeilijke werkomstandigheden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van een project worden detailplanningen, hijsplannen en risicoanalyses gemaakt. Of het nu gaat om vijzelen, takelen, rollen of (ver)sleeën tot en met geïntegreerd transport over water en weg. Peinemann verzorgt het snel, efficiënt en veilig!