4000 bossen tulpen geleverd aan zorgverleners tijdens tulpenchallenge in coronatijd

Geplaatst op: 30 maart 2020

Vrijdag 27 maart 2020 hebben Peinemann, KramerDaily Harbour ServicesACW & SIZO 4000 bossen tulpen geleverd aan zorgverleners als blijk van waardering voor hun inzet en harde werken in deze tijden van crisis. Zo zijn er o.a. tulpen afgeleverd aan het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam, Zorginstantie Careyn De Vier Ambachten in Spijkenisse, de Argos Zorggroep Klepperwei te Rhoon en Hooge-Werf te Poortugaal. 

Ondernemers uit de regio Nieuwerkerk zijn eerder deze week met deze tulpenchallenge begonnen. Het idee is om tulpen te kopen bij bloemenboeren die het lastig hebben en deze uit te delen aan instellingen, instanties en groeperingen die voor ons aan het front staan in de strijd tegen het coronavirus of juist extra hard getroffen worden door het virus. Alle deelnemende ondernemingen dienen op hun beurt het stokje weer door te geven aan andere ondernemers.

Ook wij hopen na vandaag weer meer ondernemers aan te sporen om zorgverleners in het zonnetje te zetten: want zij verdienen een bloemetje! 

Fotografie Niels Stolk

Voor meer foto's, bekijk onze Facebookpagina

Overzicht
tulpenchallengedatverdienteenbloemetjezorgcoronavirus