Nieuws en Publicaties - Peinemann Mobilift Groep

 • 13 okt

  3 redenen voor een jaarlijkse keuring | Een interview met Joep de Groot

  Klappende hydraulische slangen, grote olielekkages, lekkende cilinders en een omvallende hoogwerker door een defecte scheefstandsmelder. Joep de Groot, storingsmonteur en keurmeester bij Peinemann, heeft het in zijn carrière allemaal al eens gezien.

  Lees meer
 • 13 okt

  Veiligheid is van ons allemaal | Een interview met Sjoerd Bogaard

  Iedereen die ’s ochtends van huis vertrekt naar het werk, moet aan het eind van de dag ook weer gezond en wel thuiskomen. Daar zijn we het met z’n allen wel over eens. Maar hoe zorg je daarvoor wanneer je in relatief risicovolle branches werkt? Het antwoord daarop is: met besef! Het besef dat veiligheid over gedrag, voorbereiding, toezicht, planning en uiteindelijk uitvoering gaat. En dat dit in de hele keten ligt.

  Lees meer
 • 9 sep

  Interview met bedrijfsarts André Joosten van A4 consultants

  André Joosten werkt al bijna 20 jaar als bedrijfsarts bij ons. Zijn betrokkenheid en expertise dragen in belangrijke mate bij aan een laag ziekteverzuim binnen Peinemann. Benieuwd waarom wij concluderen dat een bedrijfsarts zich meer dan terug verdient?

  Lees meer
 • 9 sep

  Vitaliteit is win-win! | Een Interview met Saskia Hoekwater

  Ziekteverzuim is een belangrijke kostenpost voor ieder bedrijf. 1% ziekteverzuim staat bij een (middel)groot bedrijf al gauw in verhouding tot 100.000 euro aan kosten. Voorheen deden we bij Peinemann wat iedereen deed: proberen de zieke medewerkers zo snel mogelijk weer beter te krijgen. Nu verleggen we onze focus van ‘bestrijden’ naar ‘voorkomen’. Onze HR-manager Saskia Hoekwater vertelt er meer over.

  Lees meer
 • 21 jan

  Peinemann Mobilift Groep B.V. heeft haar dienstverlening uitgebreid

  Onder de naam Peinemann Project Logistiek B.V. (PPL) heeft Peinemann Mobilift Groep B.V. haar dienstverlening uitgebreid. Naast de verhuur van kranen, hoogwerkers, verreikers en heftrucks door de zusterbedrijven binnen de Peinemann groep, verzorgt PPL logistieke- en technische diensten op verschillende complexe- en/of binnenstedelijk gelegen (bouw)projecten.

  Lees meer
 • 4 nov

  Peinemann Kranen neemt 6-assige Spierings SK1265-AT6 in gebruik

  De AT6 is de grootste mobiele torenkraan ter wereld. De sterke motor, het krachtig pneumatisch remsysteem en het goede overzicht vergroten de veiligheid bij onze klanten en op de openbare weg.

  Lees meer
 • 13 okt
  elektrischheftrucksshovelspeinemanneggerding

  Peinemann levert derde generatie shovels aan trouwe klant

  Eggerding is al jarenlang een trouwe klant van Peinemann Heftrucks Amsterdam en gespecialiseerd in het malen van mineralen.

  Lees meer
 • 5 okt
  telescoopkraanuitbreidingverhuurvloot

  Uitbreiding verhuurvloot kranen

  ​Peinemann Kranen neemt de eerste van de twee bestelde Demag AC55-3 kranen in ontvangst.

  Lees meer
 • 21 sep
  warehouseequipmentheftruckselektrischpallettrucks

  Logwise kiest wederom voor heftrucks van Peinemann bij uitbreiding vloot

  Onze trouwe klant Logwise heeft opnieuw gekozen voor Peinemann Heftrucks. Het betreft een levering van een vloot van 43 machines.

  Lees meer