Nieuws en Publicaties - Peinemann Mobilift Groep

 • 28 mrt

  CO2 Prestatieladder update

  Peinemann Kranen, Peinemann Hoogwerksystemen en Peinemann Heftrucks zijn toegetreden tot de CO2 prestatieladder en gecertificeerd.

  Lees meer
 • 24 mrt

  Peinemann ontvangt Safety Award van BP

  Woensdag 23-03-2022 heeft BP een Safety Award uitgereikt aan onze...

  Lees meer
 • 9 dec

  Hoe je kwaliteit levert als logistiek dienstverlener I Door Philip van Eekelen

  Peinemann staat voor kwaliteit. Maar wat betekent dat in de praktijk? We vragen het aan projectmanager Philip van Eekelen.

  Lees meer
 • 9 dec

  Een kijkje in de job van de hoogste hoogwerker-machinist van Nederland I Door Jeffrey van der Zalm

  Bij Peinemann werken veel machinisten. Wat doen ze precies, op welke locaties, waar letten ze op en waarom vinden ze hun werk zo leuk? We vragen het aan hoogwerker-machinist Jeffrey van der Zalm.

  Lees meer
 • 9 nov

  Elektrovoertuigen integraal onderdeel van Peinemann I Door Geoffrey Jacobs

  In de industrie kent iedereen ze: de elektrische voertuigen van Spijkstaal. Het bedrijf ontwikkelt en produceert inmiddels al meer dan 80 jaar elektrovoertuigen voor deze sector. Maar nu verovert Spijkstaal, onder de vlag van Peinemann, ook nieuwe markten. Adjunct-directeur Geoffrey Jacobs vertelt er meer over.

  Lees meer
 • 9 nov

  Nieuw: Peinemann Project Logistiek I Door Jan de Boer

  Binnen no time naar 85 medewerkers en hubs rond Amsterdam en Utrecht. Met het nieuwe én ervaren team van Peinemann Project Logistiek (PPL) bieden we nu ook in deze sector grote toegevoegde waarde. PPL-directeur Jan de Boer vertelt erover.

  Lees meer
 • 13 okt

  3 redenen voor een jaarlijkse keuring | Een interview met Joep de Groot

  Klappende hydraulische slangen, grote olielekkages, lekkende cilinders en een omvallende hoogwerker door een defecte scheefstandsmelder. Joep de Groot, storingsmonteur en keurmeester bij Peinemann, heeft het in zijn carrière allemaal al eens gezien.

  Lees meer
 • 13 okt

  Veiligheid is van ons allemaal | Een interview met Sjoerd Bogaard

  Iedereen die ’s ochtends van huis vertrekt naar het werk, moet aan het eind van de dag ook weer gezond en wel thuiskomen. Daar zijn we het met z’n allen wel over eens. Maar hoe zorg je daarvoor wanneer je in relatief risicovolle branches werkt? Het antwoord daarop is: met besef! Het besef dat veiligheid over gedrag, voorbereiding, toezicht, planning en uiteindelijk uitvoering gaat. En dat dit in de hele keten ligt.

  Lees meer
 • 9 sep

  Interview met bedrijfsarts André Joosten van A4 consultants

  André Joosten werkt al bijna 20 jaar als bedrijfsarts bij ons. Zijn betrokkenheid en expertise dragen in belangrijke mate bij aan een laag ziekteverzuim binnen Peinemann. Benieuwd waarom wij concluderen dat een bedrijfsarts zich meer dan terug verdient?

  Lees meer