Nieuws en Publicaties - Peinemann Mobilift Groep

 • 9 sep

  Interview met bedrijfsarts André Joosten van A4 consultants

  André Joosten werkt al bijna 20 jaar als bedrijfsarts bij ons. Zijn betrokkenheid en expertise dragen in belangrijke mate bij aan een laag ziekteverzuim binnen Peinemann. Benieuwd waarom wij concluderen dat een bedrijfsarts zich meer dan terug verdient?

  Lees meer
 • 9 sep

  Interview met HR manager Saskia Hoekwater | Vitaliteit is win-win!

  Ziekteverzuim is een belangrijke kostenpost voor ieder bedrijf. 1% ziekteverzuim staat bij een (middel)groot bedrijf al gauw in verhouding tot 100.000 euro aan kosten. Voorheen deden we bij Peinemann wat iedereen deed: proberen de zieke medewerkers zo snel mogelijk weer beter te krijgen. Nu verleggen we onze focus van ‘bestrijden’ naar ‘voorkomen’. Onze HR-manager Saskia Hoekwater vertelt er meer over.

  Lees meer
 • 21 jan

  Peinemann Mobilift Groep B.V. heeft haar dienstverlening uitgebreid

  Onder de naam Peinemann Project Logistiek B.V. (PPL) heeft Peinemann Mobilift Groep B.V. haar dienstverlening uitgebreid. Naast de verhuur van kranen, hoogwerkers, verreikers en heftrucks door de zusterbedrijven binnen de Peinemann groep, verzorgt PPL logistieke- en technische diensten op verschillende complexe- en/of binnenstedelijk gelegen (bouw)projecten.

  Lees meer
 • 4 nov

  Peinemann Kranen neemt 6-assige Spierings SK1265-AT6 in gebruik

  De AT6 is de grootste mobiele torenkraan ter wereld. De sterke motor, het krachtig pneumatisch remsysteem en het goede overzicht vergroten de veiligheid bij onze klanten en op de openbare weg.

  Lees meer
 • 13 okt
  elektrischheftrucksshovelspeinemanneggerding

  Peinemann levert derde generatie shovels aan trouwe klant

  Eggerding is al jarenlang een trouwe klant van Peinemann Heftrucks Amsterdam en gespecialiseerd in het malen van mineralen.

  Lees meer
 • 5 okt
  telescoopkraanuitbreidingverhuurvloot

  Uitbreiding verhuurvloot kranen

  ​Peinemann Kranen neemt de eerste van de twee bestelde Demag AC55-3 kranen in ontvangst.

  Lees meer
 • 21 sep
  warehouseequipmentheftruckselektrischpallettrucks

  Logwise kiest wederom voor heftrucks van Peinemann bij uitbreiding vloot

  Onze trouwe klant Logwise heeft opnieuw gekozen voor Peinemann Heftrucks. Het betreft een levering van een vloot van 43 machines.

  Lees meer
 • 2 sep
  logistiekedienstverleningCO2reductie

  Gemeente Amsterdam & gemeente Rotterdam gunnen Peinemann Heftrucks opdracht

  ​De aanbesteding ‘heftrucks en stapelaars’ van de gemeente Rotterdam en Gemeente Amsterdam is gegund aan Peinemann Heftrucks B.V. Peinemann levert de komende drie jaar, met mogelijke verlenging van nogmaals drie jaar, de heftrucks en stapelaars aan beide gemeenten.

  Lees meer
 • 28 aug
  schipholinspectiewerkenophoogte

  Peinemann verleent assistentie bij inspectie van noodverkeerstoren op Schiphol

  De 61m vrachtwagenhoogwerker van Peinemann werd op donderdag 27 augustus en vrijdag 28 augustus ingezet voor de bouwkundige inspectie van de noodverkeerstoren op luchthaven Schiphol.

  Lees meer