Peinemann Hoogwerksystemen B.V. is per 1-3-2019 officieel dealer van LGMG in Nederland.

Geplaatst op: 11 maart 2019

Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co., Ltd. (LGMG), is van origine een Chinees bedrijf gevestigd in de Jinan Innovation Zone, provincie Shandong. Het bedrijf is één van de vijf grootse machinebouwers van China en focust zich op producten voor diverse markten: o.a. bouw, industrie en mijnbouw.

Bij Peinemann kunt u terecht voor de volledige range LGMG-schaarhoogwerkers met een werkhoogte van 5,6 tot maximaal 14,0 meter, elektrisch en/of hydraulisch aangedreven. Ook diesel schaar- en telescoophoogwerkers van LGMG kunnen geleverd worden.  

De LGMG elektrische schaarhoogwerkers hebben een lange levensduur, zijn milieuvriendelijk en uitermate geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden in bedrijfshallen en magazijnen. De kwaliteit zie je voornamelijk terug in de details: 

  • Gerenommeerde componenten
  • Verbeterd remvermogen door optimalisatie van het elektronisch controlesysteem
  • Het verbeterde stuurmechanisme zorgt voor minder slijtage aan de banden. 
  • InteressanteTotal Cost of Ownership (TCO)

LGMG hanteert maandenlange test procedures alvorens de machines in de markt te zetten. Verder verbetert LGMG voortdurend de bedrijfsvoering en het innovatievermogen om zo, veilige, efficiënte, betrouwbare en milieuvriendelijke producten aan haar wereldwijde partners en klanten aan te bieden.

Peinemann Hoogwerksystemen is erg blij met de samenwerking en hoopt samen met LGMG ook Nederland te kunnen overtuigen van hun producten. 

 

Overzicht
HoogwerksystemenLGMG