PEINEMANN PORT SERVICES

De beschikbaarheid van equipment op een containerterminal, scheepswerf of offshore platform wordt in het operationele 24/7 proces een steeds kritischere factor. Onderhoud aan haven equipment mag geen stilstand veroorzaken en dient zo efficiënt mogelijk uitgevoerd te worden.

Peinemann Port Services biedt een professioneel dienstenpakket aan welke geheel is ingericht om aan de huidige eisen van de markt te voldoen. Of het nu gaat om een volledig geïntegreerde onderhoudsdienst of om een complexe en structurele aanpassing van een havenkraan. Ons ervaren team van design engineers en servicetechnici zorgt ervoor dat met professionele, creatieve en veilige oplossingen, het operationele proces van de klant zo min mogelijk wordt verstoord.  

Peinemann Port Services is centraal gevestigd te Hoogvliet (Rotterdam) en zeer flexibel en mobiel georganiseerd. Hierdoor kan men snel ter plaatse zijn in zowel het havengebied van Rotterdam als van Antwerpen voor interventies, uitvoering van projecten en/of het geven van professioneel advies.

Onze diensten

Bij Peinemann Port Services kunt u terecht voor:

Ben jij onze nieuwe collega?

Onze vacatures

Peinemann is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega's!