complexe projecten

Zowel technisch als economisch zijn modernisatie en upgrade projecten inmiddels een bewezen methode om van havenkranen en terminal equipment de capaciteit te vergroten en/of te verbeteren. In veel gevallen kan door grootschalige reparatie de vervanging van een kraan voorkomen worden, omdat de technische en economische levensduur nog ruim toereikend is. Ook het verplaatsen van een havenkraan, intern of overzees, kan een essentieel onderdeel zijn bij noodzakelijke veranderingen van het operationele proces op de terminal.

Kennis en ervaring is in dergelijke complexe projecten essentieel om de kwaliteit, doorlooptijd en veiligheid te waarborgen. Peinemann Port Services heeft met ervaren en goed opgeleide design engineers, project managers en uitvoeringsdeskundigen het hele pakket in huis om "Port Projects" turn-key uit te voeren.   

Peinemann Port Services heeft met het succesvol afronden van diverse "Port Projects" bij toonaangevende klanten in de haven een track record opgebouwd. Peinemann Port Services wordt gekenmerkt als betrouwbaar, professioneel en klantgericht; termen welke de firma onderscheidend en uniek maken.     

Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem contact met ons op!

Onze projecten

Onder "Port Projects" vallen de volgende services:

Onze mensen