24/7 beschikbaar voor reparaties

Wanneer een havenkraan onverwachts door een technisch mankement niet optimaal kan functioneren of geheel buiten werking komt te staan is een snelle actie gewenst. Met een team van zelfstandig opererende monteurs is Peinemann Port Services in staat op korte termijn de eerste hulp te bieden. Dankzij onze platte organisatiestructuur kan er direct worden geanticipeerd.

Peinemann Port Services heeft de kennis in huis van alle technische aspecten op kraangebied. Indien het defect niet direct kan worden opgelost of in later stadium moet plaatsvinden, zal geheel in overleg met de klant een calamiteitenplan worden gemaakt. Het serviceteam van Peinemann Port Services maakt gebruik van mobiele werkplaatsen welke zijn uitgerust met een grote verscheidenheid aan specialistische gereedschappen en hulpmiddelen.

24/7 Storingsdienst
Naast de dagelijkse oproepbaarheid voor service en reparatie, beschikt Peinemann over een 24/7 storingsdienst. Hiermee kan de continuïteit van de operatie gewaarborgd blijven en stilstand tot een minimum beperkt worden, ook buiten de normale werktijden.