Peinemann project logistiek

Peinemann Project Logistiek verzorgt logistieke- en technische diensten op verschillende complexe- en/of binnenstedelijk gelegen (bouw)projecten.

Vanaf de voorbereidingsfase ondersteunt PPL met een professioneel team, met bouw- en logistieke kennis, bij het opstellen van logistieke plannen en de uitvoering. Door de complete logistiek van een project te verzorgen van voortraject tot het leveren van een logistiek uitvoerder en runners kan PPL haar opdrachtgever ontzorgen en optimaal logistiek resultaat behalen. Deze integrale oplossing zijn een combinatie van verschillende diensten. 

Onze Diensten

Bij Peinemann Project Logistiek kunt u terecht voor:

Diensten

Project Engineering

Een team van ervaren specialisten, die vooraf meedenken met de opdrachtgever gericht op bouwlogistiek en technische ondersteuning op verschillende projecten.

Weg- en stadstransport

Transport van goederen uitvoeren doormiddel van Co² neutrale voertuigen.

Bouwlogistieke dienstverlening 

Leveren van diverse personeelsdiensten op de bouwplaats. Van portiers, riggers, runners tot aan de logistiek uitvoerder.

Ontwerp logistieke concepten

Uitwerken van een logistiek concept voor bouwprojecten of technische projecten.

Technische ondersteuning

Inzetbaar op diverse projecten, voor technische werkzaamheden zoals het reinigen van plafonds, vervangen van filters, montage van kabelgoten, enz.

Uitvoering horizontale- &
verticale logistiek

Het horizontaal- en verticaal transporteren van goederen.

Assemblage- en montage
werkzaamheden

Het assembleren van onderdelen tot één prefab component, waarna een montageteam de prefab unit kan monteren. Alleen de installatie gebeurd door een erkende installateur.

Onze HUB'S

Wij zijn operationeel vanuit Amsterdam en Schiphol.