diverse mogelijkheden

Wenst u een machine te huren of te kopen? Dan bent u bij Peinemann aan het juiste adres!

Verhuur

Peinemann is van origine een verhuurbedrijf met een verhuurvloot van meer dan 4500 machines. Door de jarenlange ervaring in de verhuur van diverse machines zijn onze specialisten in staat om u op maat te adviseren. Wij vinden het van groot belang dat u de meest geschikte machine kiest; samen komen we tot de best passende oplossing voor uw situatie. Met het grote aantal machines in de verhuurvloot, kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Indien u kiest voor Peinemann, kiest u voor zekerheid en flexibiliteit en zorgen wij ervoor dat u de machine optimaal kunt inzetten tijdens de gewenste periode. 

Korte termijn verhuurLange termijn verhuur

Huren voor een kortere periode:
vanaf 1 dag tot aan 1 jaar               

Huren voor een langere periode:
vanaf 1 jaar               

Flexibiliteit               

Geen investeringskosten               

Snel en kosteneffectief               

Vast bedrag per maand               

Direct inspelen op vragen uit de markt door grote beschikbaarheid aan machines               

Totale ontzorging: inclusief onderhoudskosten                                     

Peinemann biedt oplossingen aan op maat, wenst u een andere verhuurconstructie? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!


Verkoop

Op het moment dat u de beslissing heeft genomen om uw huidige machinepark te vervangen of uit te breiden helpt Peinemann u graag verder. U kunt bij deze optie gebruik maken van onze onderhoudsdiensten. Neem contact met ons op om te kijken welke oplossing het beste bij uw situatie past.