Home Trainingen

Het Training Center

Jaarlijks meer dan 6000 examens.

  • Maatwerk mogelijk

  • Train met equipment uit de praktijk

  • Erkend opleider voor o.a. hoogwerkers, heftrucks en verreikers

Bekijk onze veiligheids- en bedieningstrainingen.

Niet lullen maar ontwikkelen

Bij ons staat talentontwikkeling centraal. Wij geloven in het koesteren van talent en bieden groeikansen door middel van onze gespecialiseerde trainingen.

Het Peinemann Training Center, gevestigd in Rotterdam, is de plaats voor bedienings- en veiligheidstrainingen. Onze trainingen zijn niet alleen praktisch en toepasbaar, maar worden ook specifiek afgestemd op het door jou gehuurde equipment. Dit zorgt voor maximale relevantie en verhoogt aanzienlijk de veiligheid en efficiëntie tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk trainingen

Officieel erkende opleider

Wij zijn trots op onze erkenningen en certificeringen die onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid onderstrepen. Ons Training Center is ISO 9001:2015 gecertificeerd en erkend als SOG opleider voor hoogwerker, heftruck en verreiker (SSVV). Bovendien bieden we CCV-geregistreerde trainingen voor code 95. Daarnaast zijn we erkend door instanties zoals IPAF, SOG/SSVV en dragen we het NRTO keurmerk.

Met het training center kiest u voor een partner die zich richt op het veilig en effectief trainen van uw werknemers, waardoor zij specialisten in hun vakgebied worden.

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2024, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

Leer ons kennen