Home Trainingen Overzicht Veilig werken langs de weg training

Veilig werken langs de weg

Slim en veilig werken als wegwerker.

  • Werk met materialen uit de praktijk

  • IPAF erkend opleidingscentrum

  • Theorie beschikbaar in diverse talen

Boek nu je training bij Peinemann Training Center via ons boekingssysteem.

Werk veilig en beheerst langs de weg

De training ‘Veilig Werken Langs de Weg’ is cruciaal voor wegwerkers en speelt een belangrijke rol in het waarborgen van hun veiligheid en die van weggebruikers. Deze eendaagse cursus, aangeboden door Peinemann Training Center, biedt essentiële kennis over veiligheidsregels, risicoanalyses en de creatie van een veilige werkomgeving.

De training is gericht op iedereen die aan wegen werkt, zoals wegenbouwers, kabelleggers, hoveniers en stratenmakers. Het leert hen hoe ze veilig kunnen werken volgens de CROW 96b richtlijnen, inclusief het correct opzetten van wegafzettingen om zowel zichzelf als passerende weggebruikers te beschermen. Het toepassen van deze regels draagt ook bij aan het verminderen van verkeershinder.

Voor werknemers die al een certificaat hebben maar een verlenging nodig hebben, bieden we ook een eendaagse herhalingscursus. Als deze specifieke training niet past bij wat je zoekt, hebben we een breed scala aan andere veiligheidstrainingen.

Bekijk alle trainingen

DE LESSTOF

Tijdens de training wordt de volgende lesstof behandelt:

  • Arbowetgeving en veiligheidsregels
  • Rollen, taken en verantwoordelijkheden
  • Het voorbereiden van een veilige werkomgeving
  • Het plaatsen en verwijderen van afzettingen
  • Het uitvoeren van werkzaamheden langs de weg
  • Afstemming eisen basismaatregelen in veelvoorkomende standaard situaties

DIRECT AANMELDEN

Kunt u uw gewenste training of datum hieronder niet selecteren? Bel ons gerust even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

TIJDSDUUR

De verschillende training varianten duren allemaal 1 dag. Het certificaat is vijf jaar geldig.

Prijzen

Bij Peinemann Training Center bieden we de training ‘Veilig Werken Langs de Weg’ (CROW 96B), met standaard maatregelen voor niet-autosnelwegen, aan voor € 245,-.

Voor trainingen in een andere taal dan het Nederlands, indien beschikbaar, komt er € 50,- bij. Let op, alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.