Home Trainingen Overzicht IPAF harnas training

IPAF HARNAS TRAINING

Zodat je altijd vol overtuiging aan het werk kan.

  • Binnen een dagdeel klaar

  • Instructeurs met jarenlange ervaring

  • Theorie beschikbaar in diverse talen

Boek nu je training bij Peinemann Training Center via ons boekingssysteem.

Veilig werken op hoogte

Bij het werken op grote hoogtes is niet alleen het dragen van een harnas essentieel, maar ook het correct gebruik ervan. Bij onze IPAF Harnas Training leren we deelnemers in slechts een dagdeel alles over het veilig gebruik van een harnas: van het juist aantrekken en zekeren tot inzicht in wettelijke bepalingen en potentiële risico’s. Of je nu een hoogwerker bedient, op steigers werkt of decors bouwt, deze training – en het daarbij behorende certificaat – zijn cruciaal. En het mooiste is dat je geen specifieke vooropleiding nodig hebt om deel te nemen!

Bekijk alle trainingen

LESSTOF

Tijdens deze training behandelen we:

  • Arbowetgeving en wettelijke bepalingen
  • Praktijkinstructie en het juiste harnas vaststellen
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Risico’s en waarschuwingen
  • Gevaarlijke voorvallen

DIRECT AANMELDEN

Kunt u uw gewenste training of datum hieronder niet selecteren? Bel ons gerust even. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

TIJDSDUUR

De training duurt een halve dag. Naast theorie geven we praktische instructies mee voor het juiste gebruik van de harnassen. Na een succesvolle afronding van de training ontvangt u een internationaal erkend certificaat. Het behaalde IPAF-harnascertificaat is persoonsgebonden en vijf jaar geldig.

Prijzen

IPAF Harnas Training: € 175,- Indien u de training in een andere taal dan Nederlands wilt volgen, geldt er (indien beschikbaar) een toeslag per training van € 50,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

*Een groot deel van onze trainingen wordt ook als e-Learning aangeboden. De theorie doet u dan zelf online en alleen het praktijkgedeelte (indien van toepassing) doet u op locatie. U kiest in de kalender de dag dat u uw praktijk wilt doen.