Home Vacatures Kraanmachinist 100 ton of meer

Kraanmachinist 100 ton of meer

 • Locatie: Hoogvliet

 • Uren: 39,5

De baan

Peinemann Mobilift Groep is toonaangevend op het gebied van verhuur van mobiele hydraulische kranen, vorkheftrucks en hoogwerksystemen in alle soorten en maten met de daarbij behorende professionele logistieke service-en dienstverlening. Hoewel voornoemde werkmaatschappijen hun eigen specialisme kennen, vormen zij door samenwerking een totaaloplossing voor de sector horizontaal en verticaal transport. Het personeelsbestand van de gehele Peinemann Mobilift Groep omvat 800 medewerkers.

Peinemann Kranen B.V. is een zelfstandig onderdeel binnen de Peinemann Mobilift Groep, zij beschikt over een grote en uiterst moderne vloot mobiele kranen met een hijsvermogen tot 750 ton. Daarnaast maakt een uitgebreid bestand specialistisch hulpmateriaal ook de meest complexe hijswerken mogelijk. Peinemann Kranen B.V. heeft diverse klanten en opdrachtgevers die vooral actief zijn in de petrochemische industrie in zowel binnen als buitenland.

Wij zijn per direct op zoek naar een Kraanmachinist 100 ton of meer voor de regio’s Amsterdam en Rotterdam.

 

Wat ga je doen?

Als Kraanmachinist word je ingezet op de diverse types mobiele kranen binnen de Peinemann vloot. Let wel, we zoeken specifiek machinisten die een kraan van 100, 130 of 150 ton kunnen bedienen. De hoofdtaken bestaan voornamelijk uit het rijden, bedienen, opbouwen en afbreken van diverse typen mobiele kranen De werkzaamheden kunnen een onregelmatig karakter hebben.

Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over alle benodigde diploma’s waaronder Machinist Mobiele Kranen, Machinist Mobiele Torenkraan, VCA – VOL en Rijbewijs B/C en of E.

 • Bij voorkeur beschik je ook over een geldig hoogwerker en heftruck certificaat.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring opgedaan als Machinist Mobiele Kranen en bent bekend met het werken in de petrochemische industrie.
 • Je bent ook bereid om ook in het buitenland te werken.
 • Verder beschik je over een flexibele instelling, ben je service en klantgericht, kun je zelfstandig werken en heb je de juiste professionele houding m.b.t. gedrag en veiligheid.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige baan met een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een professionele organisatie, waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan.
 • Onze sfeer wordt gekenmerkt door de onderlinge collegialiteit, teamspirit en een gezonde dosis werklust.
 • Je ontvangt een prima salaris en een modern pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hechten aan een inspirerende werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers via Bedrijfsfitness Nederland toegang tot moderne fitnessfaciliteiten bij jou in de buurt. Werk aan je conditie, kracht of ontspan na een drukke dag. Sluit je aan bij ons team en profiteer van deze voordelen!

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2024, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

Leer ons kennen

De sollicitatieprocedure

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Stuur of mail je motivatiebrief met CV naar: Peinemann Kranen B.V. t.a.v. de heer D. Olislagers Postbus 189 3190 AD Hoogvliet E-mail: daniel.olislagers@peinemann.nl

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, pages, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, jpeg, pages, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
   Ja, ik heb kennis genomen van de privacyverklaring van Peinemann Mobilift Groep B.V. en geef uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens zodat er contact met mij op kan worden genomen.(verplicht)

   Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Daniël Olislagers via daniel.olislagers@peinemann.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   Kraanmachinist 100 ton of meer | INTERESSE IN DEZE VACATURE?

   Direct solliciteren