Home Markten Logistiek

Logistiek

Voor het rollend warehouse equipment en magazijnstellingen

  • Complete warehouse oplossingen (turn-key)

  • Op- en afschalen wanneer jij wilt

  • 40 servicemonteur op de weg en storingsdienst

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Verhuur van 1 machine tot complete vloot

Wij verhuren en verkopen logistiek equipment zoals heftrucks, reachtrucks, orderpickers, stapelaars en stellingen. Daarnaast stemmen we samen een onderhoudsplan af op jouw logistieke processen. In een op maat gemaakt voorstel houden wij rekening met het huidige equipment, goederenstromen, logistieke pieken, total cost of ownership en toekomstverwachtingen. Ook kunnen wij complete turnkey projecten opleveren.

 

Duurzame oplossingen

Onze elektrotrekkers, automatisch geleide voertuigen en warehouse equipment zijn onderdeel van onze duurzame bedrijfsmissie. Wij streven ernaar om het milieu minimaal te belasten door zo veel mogelijk te elektrificeren. Ook in de rest van onze verhuurvloot zie je deze groene gedachte terug. Wij hebben de laatste jaren geïnvesteerd in veel elektrisch aangedreven equipment. Inmiddels is meer dan 90% van ons equipment elektrisch.

Equipment voor de logistiek

Bekijk onze range aan equipment.

Onze activiteiten in de logistiek

Bekijk onze activiteiten.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Sinds 1954 houden wij ons bezig met de verhuur van heftrucks. Dit is nog steeds onze passie maar nu, anno 2024, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Zelf noemen we het een one-stop-shop voor horizontaal en verticaal intern transport.

Leer ons kennen