Home Markten Logistiek

Logistiek

Onderhoud en verhuur van logistiek equipment, complete warehouse inrichtingen en zwaar horizontaal transport.

  • Divers aanbod (zware) heftrucks, elektrotrekkers, warehouse equipment en meer

  • Flexibel door op- en afschalen tijdens piek- en dalmomenten

  • 24/7 onderhoudsdiensten door heel Nederland

Wij zijn de partner voor het organiseren van jouw intern transport en klaar om je verder te helpen bij de energietransitie.

Neem contact op voor persoonlijk advies.

Warehousing is booming

De druk die op logistieke organisaties ligt om aan de verwachtingen van de consument te voldoen is groot, het tekort aan personeel maakt deze uitdaging nog groter. Mede door de digitalisering en de globalisering is er sprake van grote volumes die opgeslagen, vervoerd en afgeleverd moeten worden. Het herinrichten, uitbreiden en moderniseren van warehouses is nodig om aan die vraag te kunnen voldoen. Onze focus ligt op het optimaliseren van het logistieke proces intern, het verduurzamen van het equipment en een efficiënte last mile delivery.

 

Verhuur van 1 machine tot compleet pakket

Wij verhuren equipment en stemmen een onderhoudsplan af op jouw proces. In een op maat gemaakt voorstel houden wij rekening met het huidige equipment, goederenstromen, logistieke pieken, total cost of ownership en toekomstverwachtingen. Ook kunnen wij oplossingen aanbieden met volledige palletstellinginrichting in combinatie met equipment.

 

Duurzame oplossingen

Onze 100% elektrische elektrotrekkers, automatisch geleide voertuigen en pallettrucks zijn onderdeel van onze duurzame bedrijfsmissie. Wij streven ernaar om het milieu minimaal te belasten door te kijken naar de meest elektrische oplossing. Ook in de rest van onze verhuurvloot zie je deze groene gedachte terug. Wij hebben de laatste jaren geïnvesteerd in veel hybride en elektrisch aangedreven verhuurmachines. Inmiddels is zelfs 75 procent van onze verhuurvloot elektrisch.

Oplossingen voor de logistiek

Bekijk alle oplossingen

Equipment voor de logistiek

We helpen je graag bij het geschikte equipment voor jouw logistieke uitdaging.

 

Bekijk al het equipment

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Wat begon als een familiebedrijf in Rotterdam is uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd. Door een combinatie van equipment-verhuur, servicecontracten op maat en meerdere storingsdiensten houden wij organisaties operationeel. Zo voegen wij waarde toe in logistieke processen binnen de bouw, haven, industrie en logistiek.”

Leer ons kennen