Home Markten Industrie

Industrie

Industriële verhuizingen, ondersteuning bij turnarounds in de petrochemie en verhuur van industrieel equipment.

  • Divers aanbod (zware) heftrucks, hoogwerkers, kranen en meer

  • Specialist in het trekken en reinigen van warmtewisselaars op olieraffinaderijen

  • Partner voor het elektrificeren van jouw bestaande logistieke equipment

Wij zijn de partner voor het organiseren van jouw intern transport en klaar om je verder te helpen bij de energietransitie.

Neem contact op voor persoonlijk advies.

De industrie is in beweging

Een instabiele supply chain, transportproblemen, personeelstekorten en inflatie; de sector heeft het zwaar. Om deze uitdagingen aan te kunnen, wordt er onder andere gedigitaliseerd. Ook de klimaatdoelstellingen zetten druk op verduurzaming van de processen. Binnen elke fase in de keten ligt de focus op het verminderen van afval en het besparen van kosten. Wij begeleiden je bij het efficiënter inrichten van jouw logistieke processen. Onze maatwerk oplossingen, modern equipment en meer dan 68 jaar ervaring brengen jou een stap dichter bij jouw doelen.

 

Industriële verhuizingen en zwaar transport

Van het leveren van één zware (elektrische) heftruck tot een complete verplaatsing van 22 woningen: binnen elke organisatie leeft er een ander logistieke behoefte. Onze oplossingen combineren het leveren van het juiste equipment, ervaren mensen en service. Omdat wij merkonafhankelijk werken, adviseren wij altijd de meest effectieve en duurzam equipment voor jouw organisatie. Ook houden we de performance van het equipment in de gaten. Bovendien kunnen wij indien nodig binnen twee uur op locatie zijn.

 

Turn-around in de petrochemie

Binnen de (petro-)chemie lopen de werkzaamheden uiteen van onderhoudswerk, vervanging en totale revisies tot de uitbreiding of nieuwbouw van plants. Het uitvoeren van een turn-around is een kostbaar proces. Het is van belang dat dit veilig, efficiënt en binnen de afgesproken tijd plaatsvindt. Wij bieden gedurende de hele turn-around ondersteuning; van vooronderzoek, werkvoorbereiding en uitvoering tot afronding. Bovendien voorzien wij in een gedetailleerde planning, het juiste materieel en vakkundige mensen.

Oplossingen voor de industrie

Bekijk al onze oplossingen

Equipment voor de industrie

We helpen je graag bij het geschikte equipment voor jouw logistieke uitdaging.

 

Bekijk al ons equipment

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.

Over ons

Wat begon als een familiebedrijf in Rotterdam is uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd. Door een combinatie van equipment-verhuur, servicecontracten op maat en meerdere storingsdiensten houden wij organisaties operationeel. Zo voegen wij waarde toe in logistieke processen binnen de bouw, haven, industrie en logistiek.”

Leer ons kennen