Home Diensten Industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen

Voor het (de)monteren, transporteren en opnieuw plaatsen van objecten met extreme afmetingen en gewichten.

  • Ervaren ingenieursbureau in huis voor technische ondersteuning

  • Kennis van regelgevingen voor speciaal transport in alle Europese landen

  • Uitgebreide vloot kranen, hefportalen en ander equipment voor afwijkende objecten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Industriële verhuizingen tot in detail gepland

De Nederlandse industrie is volop in beweging. Ook in het energienetwerk en stedelijke inrichting wordt voortdurend geïnvesteerd. Zo kan het noodzakelijk zijn om transformatoren binnen het energienetwerk te verplaatsen of om onderdelen in fabrieken te vervangen, vernieuwen en verplaatsen. Bij een industriële verhuizing komt niet alleen kennis en ervaring kijken; het proces moet ook tot in detail gepland worden. Van de demontage op de oude locatie tot het transport en opnieuw opbouwen. Wij zijn specialist in alle delen van dit proces. Al 40 jaar lang.

wij verlichten zwaar werk

Het werk bereiden wij met passie tot in detail voor, vanaf de kennismaking tot en met de uitvoering. Daardoor kun jij je blijven focussen op andere bedrijfsactiviteiten. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van een project maken we detailplanningen, hijsplannen en risicoanalyses. Of het nu gaat om vijzelen, takelen, rollen, (ver)sleeën of om geïntegreerd transport over water en weg.

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan industrieel equipment en specialisten in dienst. Van heftrucks tot portaalliften en van monteurs tot uitvoerders. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de regelgeving en benodigde vergunningen voor exceptioneel transport. Zo verlichten wij de lasten rondom jouw industriële verhuizing.

Onze diensten

Wij bieden verschillende logistieke diensten aan.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.