Home Oplossingen Industriële verhuizingen

Industriële verhuizingen

Het veilig en zorgvuldig vervoeren van objecten die onder de regelgeving van exceptioneel transport valt.

  • Demontage, transport en montage met eigen mensen en equipment

  • Eigen in huis ingenieursbureau voor technisch advies

  • Uitgebreide vloot kranen, hefportalen en ander equipment voor afwijkende objecten

Of het nu gaat om het verplaatsen van enkele zware machines of het verhuizen van een complete fabriek. Neem contact op met onze specialisten voor advies op maat!

Industriële verhuizingen tot in detail gepland

De Nederlandse industrie is volop in beweging. Ook in het energienetwerk en stedelijke inrichting wordt voortdurend geïnvesteerd. Zo kan het noodzakelijk zijn om transformatoren binnen het energienetwerk te verplaatsen of om fabrieken te vervangen, vernieuwen en verplaatsen. Bij een industriële verhuizing komt niet alleen kennis en ervaring kijken; het proces moet ook tot in detail gepland worden. Van de demontage op de oude locatie tot het transport en opnieuw opbouwen. Rekening houdend met tijdsdruk, zeer moeilijke werkomstandigheden en aspecten rondom veiligheid en het milieu. Wij zijn specialist in alle delen van dit proces. Al 40 jaar lang.

wij verlichten zwaar werk door onze ervaring

Het werk bereiden wij met passie tot in detail voor, vanaf de kennismaking tot en met de uitvoering. Daardoor kun jij je blijven focussen op de bedrijfsactiviteiten. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van een project maken we detailplanningen, hijsplannen en risicoanalyses. Of het nu gaat om vijzelen, takelen, rollen, (ver)sleeën of om geïntegreerd transport over water en weg. We beschikken over een uitgebreid aanbod aan equipment en hebben eigen specialisten. Van heftrucks tot portaalliften en van monteurs tot uitvoerders. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de regelgeving en benodigde vergunningen voor exceptioneel transport. Zo verlichten wij de lasten rondom jouw industriële verhuizing.

Onze oplossingen

Van het huren van één heftruck tot aan het verhuizen van een gehele fabriek.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.