Home Oplossingen Onderhoud en service

Onderhoud en service

Het verhogen en optimaliseren van de veiligheid, productiviteit en kwaliteit zodat jij 24/7 operationeel bent.

  • Eigen keurmeesters in dienst

  • Verbeteren en waarborgen van de up-time van het equipment

  • Met 300 servicemonteurs in Nederland zijn wij snel ter plaatse bij storingen

Wij zijn jouw servicepartner binnen onderhoud, service en kwaliteit. Neem contact op met onze specialisten voor een oplossing die werkt!

Onderhoud en service voor maximale uptime

Om de veiligheid en kwaliteit van het equipment te waarborgen, is het van belang dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Dit vraagt specialistische aandacht. Bij de aanschaf of verhuur van een machine bieden we standaard onderhoud en service, uitgevoerd door eigen monteurs. Onze servicemonteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud aan veel verschillende soorten equipment, van reachstackers tot kleine interne transportmiddelen.

Ons doel is de veiligheid en productiviteit van onze klanten te optimaliseren. Ook voor equipment dat niet van ons is. Zo voeren wij voor een aantal klanten binnen de haven regelmatig onderhoud uit aan kadekranen. Correctief onderhoud of periodiek: wij minimaliseren jouw downtime. Naast de dagelijkse oproepbaarheid voor service en reparatie, beschikken we over een 24/7 storingsdienst.

Diverse servicecontracten, ook voor eigen machines

Je kunt bij ons een servicecontract afsluiten met verschillende opties. De keuze over welke serviceverlening het beste past ligt volledig bij jou. Een servicecontract kan bestaan uit:

– Inspecties/onderhoudsbeurten
– Correctief onderhoud
– Periodiek onderhoud
– All-in onderhoud

Wij werken merkonafhankelijk, waardoor het afsluiten van een servicecontract ook mogelijk is voor eigen machines die niet via ons zijn ingekocht.

Onze oplossingen

Van het huren van één heftruck tot aan het verhuizen van een gehele fabriek.

Onze projecten

Lees welke projecten we realiseerden voor onze klanten.