Home Werken bij

Werken bij Peinemann

Join the Peinemann family!

Werken bij Peinemann betekent doen wat je leuk vindt. Wat begon als een familiebedrijf is uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 1200 medewerkers wereldwijd. Vol enthousiasme werken we samen om onze klanten blij te maken.

Het succes van ons bedrijf is vooral te danken aan onze mensen. En daar zijn we trots op. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent. Bij ons ga je werken met het beste equipment op mooie projecten en krijg je de kans om je te ontwikkelen.

Vacatures bekijken

Onze cultuur

Begonnen als familiebedrijf, nog steeds een familiebedrijf. Eén waarbij de liefde voor het vak, het equipment en de branche gedeeld wordt. Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar je hart sneller van klopt.

Onze ambitie is om een plek te creëren waar jij je thuis voelt. Alleen zo kunnen we samen groeien om de beste servicepartner te worden. We dagen je uit om goed in je vak te zijn en geven je de vrijheid zelf initiatief te nemen. Op deze manier zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor het succes.

Medewerkers aan het woord

Werken aan mooie projecten

Of het nu gaat om onderhoud van kadekranen op de terminals of om het uitwerken van hijsplannen voor een groot bouwlogistiek proces: wij leveren altijd de beste service. Werken bij Peinemann betekent een veelzijdige baan waar je op veel verschillende locaties werkzaam bent.

Onze projecten bevinden zich in de bouw, haven, industrie, en logistiek. Benieuwd bij welke projecten je terecht kunt komen? Neem vooral een kijkje op de projectenpagina.

Alle projecten bekijken

Nieuwste vacatures

Bekijk alle vacatures